Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» και νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, που τίμησαν με τη ψήφο τους τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση». Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο έργο μας, στο πρόγραμμά μας, στα στελέχη μας και σε μένα προσωπικά. Για την παράταξή μας είναι μέρα ικανοποίησης και ευθύνης.

Ικανοποίησης, γιατί μετά από ένα δύσκολο προεκλογικό αγώνα, οι πολίτες αξιολόγησαν θετικά τις προσπάθειές μας, για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας. Και ευθύνης, καθώς έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια αποφασιστικότητα, για το καλό των πολιτών και του τόπου μας. Θα εργαστούμε όλοι μαζί.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης», που στάθηκαν δίπλα μας αι έδωσαν ένα έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, που εργάστηκαν ακούραστα μέχρι την τελική νίκη. Συνεχίζουμε δυναμικά και αποφασιστικά, για την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.