«Τ’ αηδόνια της Ανατολής», είναι ο τίτλος της μουσικο-χορευτικής παράστασης, σε επιμέλεια και παρουσίαση του Λάμπρου Λιάβα (φωτογραφία), εθνομουσικολόγου-καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9μ.μ. στο φρούριο της Καβάλας.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, που απέστειλε το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό στις «άκρες του ελληνισμού», μέσα από τραγούδια και χορούς, από την Καππαδοκία, την Θράκη, την Μακεδονία, την Μικρά Ασία, τον Πόντο, την Κωνσταντινούπολη και την Αρμενία. Συμμετέχουν: το συγκρότημα «Ροδόπη» και το μουσικό σχήμα «Κιορ Τοπάλ».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών Αρχών. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Λόγω των ειδικών συνθηκών, αγορά εισιτηρίων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με χρήση χρεωστικής, ή πιστωτικής κάρτας, στo viva.gr. Η παράσταση είναι με την αιγίδα και την οικονομική ενίσχυση του Υπουργείου πολιτισμού.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.