Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (Κ.Κ.Ε.) χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή εργαζομένων, λαού και νεολαίας στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο για την 48η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής: «Η οργανωμένη συμμετοχή εργατοϋπαλλήλων μέσα από τα σωματεία τους, των φοιτητών με τον σύλλογο της εστίας, των γυναικών με τον σύλλογο της Ο.Γ.Ε., επιτροπών και φορέων του λαού, τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα που κυριάρχησαν, οι διεκδικήσεις των σύγχρονων αναγκών δείχνουν τον δρόμο που μπορούμε να ακολουθήσουμε, για να έχουμε νίκες σήμερα και να ανοίγει ο δρόμος της ανατροπής, να ξεσκεπάζονται οι αιτίες των προβλημάτων και να μπαίνουν στο στόχαστρο της εργατικής, της λαϊκής, της νεολαιίστικης πάλης.

Παράλληλα, δόθηκε ηχηρή απάντηση στην προσπάθεια να απογυμνωθεί ο εορτασμός από το περιεχόμενό του, σε όσους δηλαδή, σαν την Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το ΚΙΝ.ΑΛ., το ΜεΡΑ25 και άλλους, επιδιώκουν να ξεχαστούν τα συνθήματα «Έξω οι Η.Π.Α.», «Έξω το ΝΑΤΟ», να «παραγραφούν» τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα, ακριβώς επειδή με την πολιτική τους και τις αποφάσεις τους μετατρέπουν την χώρα και την περιοχή σε ΝΑΤΟϊκό ορμητήριο, βαθαίνουν την εμπλοκή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι εμποροϋπάλληλοι, οι οικοδόμοι, οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό και στον τουρισμό, οι συνταξιούχοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια, στα λιπάσματα, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι γυναίκες, οι φοιτητές, οι μαθητές, οι μαζικοί λαϊκοί φορείς διαμόρφωσαν ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια της επετείου του Πολυτεχνείου στην Καβάλα, δίνοντας ώθηση στους αγώνες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που είναι μπροστά μας, για τα δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες στην μόρφωση, στην δουλειά, στην υγεία, στην ζωή. Σ’ αυτούς τους αγώνες τα μέλη και τα στελέχη του Κ.Κ.Ε., θα συνεχίσουν να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις, τον καλύτερο εαυτό τους. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας αποφασιστικά το δρόμο της ανατροπής!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.