• Το Δασαρχείο Καβάλας «ξύπνησε» και κατέθεσε μήνυση κατά της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», για το έργο κατασκευής του μετωπικού σταθμού διοδίων στην «Άσπρη Άμμο».
  • Την «αφύπνιση» του Δασαρχείου ακολούθησε η παρέμβαση της Εφορείας Νεοτέρων Μνημείων στο έργο του Δήμου Καβάλας στο κτίριο του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού, μερικά μέτρα πιο πάνω από το Δημαρχείο, με σκοπό την μεταφορά όλων των δημοτικών Υπηρεσιών στο ίδιο κτίριο.
  • Στον Δήμο Καβάλας έχουν παραχωρηθεί, εάν δεν κάνω λάθος, το ισόγειο και ο 1ος όροφος του κτιρίου. Στο ισόγειο στεγάζονται η Δημοτική Αστυνομία, το Ταμείο και κάποιες άλλες Υπηρεσίες. Η Τεχνική Υπηρεσία ετοίμασε και τον 1ο όροφο, για να μεταφερθούν εκεί και οι υπόλοιπες, από τα κτίρια του Δημαρχείου, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
  • Κι ενώ θα έπρεπε να ετοιμαζόμαστε για την μεταστέγαση όλων των Υπηρεσιών, εμφανίστηκε η Εφορεία Νεοτέρων Μνημείων, που ζήτησε να ελέγξει το κτίριο με σκοπό να το χαρακτηρίσει μνημείο βιομηχανικής κληρονομιάς! Για όνομα του Θεού, καρντάσια, με αυτές τις Υπηρεσίες του Δημοσίου. Ας συντονιστούν κάποτε, για να γίνουν χρήσιμες στην προσπάθεια να αλλάξουμε την κοινωνία προς το καλύτερο.
  • Η διεξαγωγή των αγώνων ξυλορακέτας στην Καβάλα, στον πολυχώρο «Μπάτης», είναι ευκαιρία για τη δημοτική αρχή, να «πάρει μία γεύση» από το συγκεκριμένο άθλημα της άμμου, το οποίο κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους στην Ελλάδα.
  • Προτείνω στον αντιδήμαρχο αθλητισμού, Γιώργο Φιλόσογλου, να παρακολουθήσει τους αγώνες και να βάλει στο πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού, την ανάληψη κι άλλων διοργανώσεων από τον Δήμο Καβάλας.
  • Από τον «Κ.Τ.», μάλιστα, προτάθηκε να γίνονται οι διοργανώσεις αυτές στο παλιό κολυμβητήριο στο πάρκο Φαλήρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.