Ο πολιτιστικός σύλλογος Λιμεναρίων «Το Κάστρο» ανακοινώνει τη λειτουργία του 9ου θερινού σχολείου τέχνης στα Λιμενάρια Θάσου, από τις 9 έως και τις 13 Ιουλίου 2019. Η δράση, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, είναι εθελοντική και υλοποιείται με την προσφορά των εκπαιδευτικών: Κωνσταντίνου Βλαστάρη, Πελαγίας Λοβούλου, Λιάνας Πολυτίμη, Γεωργίας Χαμοξάρα και τη συνδρομή των: Γιώργου Χαλκιά, Γιώργου Ατζέμη και πολλών εθελοντών. Στο πλαίσιό του σχολείου θα πραγματοποιηθούν τα εργαστήρια με τις εξής θεματικές: γλυπτική (Κώστας Λόβουλος, γλύπτης), μουσική (Άγγελος Ζαγοριανός, μουσικός), θέατρο (Ελένη Βισέρη, υπεύθυνη θεατρικής ομάδας), κουκλοθέατρο (Ιορδάνης Καλαϊτζίδης, ερασιτέχνης ηθοποιός-εμψυχωτής), σκάκι (Γιάννης Μπότσαρης, προπονητής σκάκι), φωτογραφία (Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας), λογοτεχνικό εργαστήρι δημιουργικής γραφής (Γεωργία Βιολιτζή, φιλόλογος), body painting με κόκκινη ώχρα Θάσου-ενημέρωση και δράσεις για τα πρώτα υπόγεια ορυχεία της Ευρώπης (Τζίνες Θάσου 20.000 π.Χ.) (Ελένη Κυριώτη, αρχαιολόγος), η τέχνη της θάλασσας, ημέρα εκμάθησης καγιάκ στην παραλία «Μεταλλεία» Λιμεναρίων.

Τα Εργαστήρια  απευθύνονται σε παιδιά και νέους από 6 έως και 20 ετών και θα λειτουργήσουν για μία εβδομάδα, (από την Τρίτη 9 έως και το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019). Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΗΣ (γράφουμε στη μηχανή αναζήτησης ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ). Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει την Τρίτη 3 Ιουλίου 2019, στις 9 το πρωί, στις Αποθήκες Μεταλλείων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://docs.google.com/forms/d/1QvW7dF58089OcFga42z0c7Z4gJ9pKoUznWX-ltuvS7M/edit.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.