Το θεατρικό καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Θεάτρου Ανάβασις» έχει τμήματα για παιδιά, εφήβους, συνταξιούχους και άτομα με αναπηρίες

0

Άρχισαν οι εγγραφές και τα μαθήματα στο θεατρικό καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Θεάτρου Ανάβασις», με την τήρηση των κανόνων και των μέτρων υγιεινής, για την προστασία από τον Covid-19. Τα τμήματα και το πρόγραμμα των μαθημάτων, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, έχουν ως ακολούθως: Παιδικό (5-12 ετών), Σάββατο 11:00-12:30

Θεατρικό και μουσικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμός, έκφραση, χορός-κινησιολογία, ζωγραφική/κατασκευές.

Εφηβικό (13-15 ετών), Παρασκευή 18:30-20:00

Υποκριτική (κλασσικό και μοντέρνο θέατρο), αυτοσχεδιασμός, έκφραση, αγωγή προφορικού λόγου, χορός-κινησιολογία, θεατρικό και μουσικό παιχνίδι.

Εφηβικό (15-18 ετών) και ενηλίκων, Τετάρτη 18:30-20:00

Υποκριτική (κλασσικό και μοντέρνο θέατρο), αυτοσχεδιασμός, έκφραση, αγωγή προφορικού λόγου, χορός-κινησιολογία.

Ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ), Τρίτη και Πέμπτη 18:30-20:00

Θεατρικό και μουσικό παιχνίδι, υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, έκφραση, κινησιολογία, ζωγραφική, κατασκευές. Το τμήμα των ατόμων με αναπηρίες, από τον Αύγουστο έως και τον Δεκέμβριο του 2020, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Δικαίωμα στην τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινωνία», που επιδοτείται από το Υπουργείο πολιτισμού.

Συνταξιούχων, Δευτέρα 18:30-20:00

Υποκριτική (κλασσικό και μοντέρνο θέατρο), αυτοσχεδιασμός, έκφραση, αγωγή προφορικού λόγου, κινησιολογία.

Επίσης, διδάσκονται ιδιωτικά μαθήματα προετοιμασίας για εισαγωγή σε σχολές θεάτρου και μαθήματα ορθοφωνίας. Στη διάρκεια της σχολικής περιόδου, οι μαθητές,1-2 φορές το χρόνο, παρουσιάζουν μικρές θεατρικές παραστάσεις. Οι μαθητές στο τέλος της σχολικής περιόδου, παίρνουν βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων. Πληροφορίες: οδός Λεωνάτου 8, Καβάλα (κάθετη στην οδό Ομονοίας 92-94). Τηλ. 6976879029, e-mail: theatrouanavasis@gmail.com, www.theatrou-anavassis.gr.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.