Το θεατρικό καλλιτεχνικό εργαστήρι «Θεάτρου Ανάβασις» γιορτάζει 11 έτη λειτουργίας

0

Έντεκα έτη λειτουργίας συμπλήρωσε το θεατρικό εργαστήρι «Θεάτρου Αναβάσις» και η ηθοποιός-σκηνοθέτης, Μαρία Καραβία (φωτογραφία) απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Πέρασαν κιόλας έντεκα χρόνια, από την έναρξη της λειτουργίας του θεατρικού καλλιτεχνικού εργαστηρίου της «Θεάτρου Ανάβασις». Πολλοί οι μικροί μαθητές που άρχισαν μαζί μας από το νηπιαγωγείο και συνέχισαν έως και το γυμνάσιο. Κάποιοι συνέχισαν και στο Λύκειο και τώρα χαιρόμαστε να τους βλέπουμε φοιτητές, πια, σε Πανεπιστήμια στο τμήμα Θεατρολογίας. Άλλοι συνέχισαν σε άλλες ειδικότητες, που η θεατρική παιδεία που απέκτησαν κοντά μας, τους βοήθησε στην επαγγελματική τους καριέρα (εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί, δημοσιογράφοι, κ.λπ.), στην κοινωνική τους ζωή, αλλά και στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους.

Τα τελευταία χρόνια, αν και δύσκολα χρόνια λόγω πανδημίας, καταφέραμε και λειτουργήσαμε με μαθήματα και μικρές παραστάσεις, με τα τμήματα των εφήβων και ενηλίκων, καθώς και προγράμματα για τα άτομα με αναπηρίες με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου πολιτισμού, που υλοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία. Συνεχίζουμε λοιπόν, πάντα με ενθουσιασμό και αγάπη, να διδάσκουμε και να προσφέρουμε θεατρική παιδεία και πολιτισμό σε μικρούς και μεγάλους.

Το θέατρο, μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση, μας κάνει να βάζουμε στόχους στην ζωή, να επικοινωνούμε και να συνεργαζόμαστε με άλλα άτομα, μικρούς και μεγάλους, να εκπαιδεύουμε την σκέψη, να καλλιεργούμε τα συναισθήματα και τις καλλιτεχνικές ικανότητες μας και κυρίως, μας κάνει άτομα δημιουργικά και με τόλμη, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά και τους εφήβους. Επίσης, μας προσφέρει ψυχαγωγία, χαρά και γνώση. Αυτοί ήταν και είναι οι στόχοι του θεατρικού καλλιτεχνικού εργαστηρίου, υπό την Διεύθυνση της Μαρίας Καραβία.

Σας περιμένουμε και φέτος με αγάπη, τους παλιούς και νέους μαθητές μας, τα αγαπημένα μας παιδιά και τους μεγάλους, να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγευτικό κόσμο του θεάτρου, της τέχνης και του πολιτισμού.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 1 Σεπτεμβρίου 2022 (18:00-20:30)

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 7 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 18:30

ΤΜΗΜΑΤΑ

Ενηλίκων: Τετάρτη 6:30-8:00

Ατόμων με αναπηρίες: Πέμπτη 6:30-8:00

Εφηβικό: Παρασκευή 6:30-8:00

Παιδικά: Σάββατο 10:30-13:30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Οδός Λεωνάτου 8 (κάθετη στην οδό Ομονοίας 92-94), τηλ. 6976 879 029, theatrouanavasis@gmail.com.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.