Το «ευχαριστώ» του Α.Ο.Κ. στους «Πόντιους» Κοζάνης: «Ήταν η καλύτερη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας»

0

Της εξαιρετικής φιλοξενίας, από τους ανθρώπους της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης, έτυχαν τα μέλη της αποστολής και οι λιγοστοί φίλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ του τοπικού συλλόγου και της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021. Σε ανταπόδοση της θερμής φιλοξενίας, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 θεωρεί υποχρέωση, να ευχαριστήσει δημοσίως το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης, για την άριστη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Football League. Ήταν μία ομολογουμένως άψογη, από κάθε πλευρά, φιλοξενία, από ανθρώπους που «κοσμούν», στην κυριολεξία, το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό στην πραγματική αναβάθμιση του.

Εμείς, στην Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, ειλικρινά αισθανόμαστε την ανάγκη, βλέποντας τέτοιους ανθρώπους που υπηρετούν το ποδόσφαιρο, να προσφέρουν απλόχερα την εκτίμηση και την φιλοξενία τους στον αντίπαλο, μόνο για 90 λεπτά μέσα στις τέσσερις (4) γραμμές του γηπέδου, να τους ευχαριστήσουμε και να είμαστε αισιόδοξοι, ότι το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Ήταν, δίχως άλλο, η καλύτερη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας σε εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Football League.

Πίστη μας είναι, ότι οι παράγοντες της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης πρέπει να έχουν τον απαιτούμενο σεβασμό όλων, κυρίως όμως, να τυγχάνουν της ανάλογης συμπαράστασης των θεσμικών παραγόντων του ποδοσφαίρου και των κοινωνιών που δραστηριοποιούνται, ώστε να μην νοιώσουν ποτέ ότι είναι μόνοι τους. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους και πολλά ευχαριστώ, από έναν ποδοσφαιρικό Οργανισμό, την Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, που στηρίζει κάθε ενέργεια στο ήθος και στην αξιοπρέπεια, κάτι που έμπρακτα έχει αποδείξει όποτε χρειάστηκε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.