«Το Επιμελητήριο Καβάλας, σε συνεργασία με το Δίκτυο «Πράξη», θα συμμετέχει στην έκθεση TTR/ROMANIAN TOURISM FAIR ΙΙ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 20 Νοεμβρίου 2016 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα του τουρισμού και συναφών δραστηριοτήτων, θα έχουν οι επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή. Η Romanian Tourism Fair διοργανώνεται από τη Romexpo δύο φορές το χρόνο, άνοιξη και φθινόπωρο και αποτελεί τον ιδανικό τόπο παρουσίασης των πιο ενδιαφερόντων τουριστικών προσφορών περιλαμβάνοντας: πολιτιστικό, αγροτικό, επιχειρηματικό τουρισμό, τουρισμό εξωτικών τοποθεσιών, spa, τουρισμό κρουαζιέρας. Η έκθεση προσφέρει και B2B συναντήσεις στους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα: Nα γνωρίσουν νέους πελάτες και συνεργάτες μέσω προκαθορισμένων B2B συναντήσεων, να αποκτήσουν πληροφόρηση σχετικά με νέες επενδύσεις και τις νέες τάσεις στο χώρο τόσο από τη Ρουμανική, όσο και από τη διεθνή αγορά, να παρακολουθήσουν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια και σεμινάρια, εργαστήρια και διαγωνισμούς, να βρούνε συνεργάτες για επερχόμενα καλέσματα σχετικά με τον τουρισμό στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας».
Τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο Τύπου του Επιμελητηρίου Καβάλας, το οποίο συνεχίζει: «Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε υλικό τουριστικής προβολής για την έκθεση, αυτό θα πρέπει να παραδοθεί το αργότερο έως το πρωί της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2016. Το έντυπο υλικό θα πρέπει να είναι συσκευασμένο σε κιβώτια και να αναγράφεται εμφανώς ο αποστολέας, καθώς και η έκθεση προορισμού. Θα συνοδεύεται δε και με έγγραφο, όπου θα δηλώνεται ο ακριβής αριθμός των κιβωτίων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2510222212, Σ. Μαυρομμάτη (εσωτερικό 4) και Κ. Κρυστάλλης (εσωτερικό 12)».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.