Το δημοτικό θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» θα «φορέσει τα γιορτινά» και θα «ανοίξει τις πύλες», για να υποδεχτεί τους θεατές των αξιόλογων παραστάσεων του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Καβάλας. Η «πρεμιέρα» θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, στις 7:30μ.μ., με τη συναυλία «Χριστούγεννα με νότες τζαζ», από το τμήμα φωνητικής της Ελένης Γαλανοπούλου του Ωδείου «Νεάπολις». Θα συμμετέχουν, ακόμα, η ορχήστρα δωματίου και η χορωδία του Ωδείου.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 9 το βράδυ, η Ελένη Μαβίδου και ο Παύλος Σταυρόπουλος, θα «διηγηθούν» τέσσερις ιστορίες για τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για την επιλογή τεσσάρων διαφορετικών διηγημάτων, τα οποία αποτέλεσαν τη βάση της θεατρικής παράστασης που σκηνοθέτησε η Κατερίνα Συμεωνίδου. Είναι η πρόταση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Καβάλας για τα φετινά Χριστούγεννα, η οποία απευθύνεται στους ενήλικες που αισθάνονται παιδιά!

Η τρίτη παράσταση, μία μουσική βραδιά αγάπης με διάρκεια δύο ώρες, θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, στις 8:30 το βράδυ, με σκοπό την ψυχαγωγία του κοινού και συγχρόνως, την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος που υλοποιεί το σωματείο φίλων «Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», για τους φιλοξενούμενους και τις φιλοξενούμενες των Κέντρων Προστασίας Παιδιού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που ενηλικιώνονται και εντάσσονται στο κοινωνικό σύνολο. Είναι η μοναδική εκδήλωση με εισιτήριο (8 ευρώ).

Το εορταστικό πρόγραμμα, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 σε συνέντευξη Τύπου, περιλαμβάνει δύο ακόμα εκδηλώσεις. Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία Πελεκανίδη των Κρηνίδων, θα πραγματοποιηθεί η αγαπημένη δράση, μικρών και μεγαλύτερων, με τίτλο: «Το μονοπάτι των Χριστουγέννων στα γλυκά Χριστούγεννα στις Κρηνίδες».

Τέλος, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, στις 9 το βράδυ, στο αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, μία ομάδα ντόπιων μουσικών, θα προσφέρει ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο του ελληνικού τραγουδιού, με τίτλο: «Μαλαματένια λόγια», ενώ στο β΄ μέρος της συναυλίας θα γίνει ένα μικρό αφιέρωμα στο έργο του αείμνηστου Μάνου Ελευθερίου.

«Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. συμμετέχει στο εορταστικό κλίμα και συμβάλλει, ώστε να δοθεί μία νότα χαράς στον κόσμο. Εύχομαι στους δημότες του Δήμου Καβάλας υγεία και ευτυχία», είπε η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Κορίνα Χιώτη-Πρασσά, πριν δώσει το λόγο στους συντελεστές, για να μιλήσουν για τις παραστάσεις.

Το Ωδείο «Νεάπολις» εκπροσώπησε η Ελένη Πατσιά, το σωματείο φίλων «Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ο Παναγιώτης Αγαπητός, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας η Μαρίνα Φιλιππίδου, το μουσικό σχήμα που θα δώσει τη συναυλία στο αμφιθέατρο Π.Ε. Καβάλας, ο Θόδωρος Βαλσαμίδης και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας οι: Θοδωρής Γκόνης, Κατερίνα Συμεωνίδου, Ελένη Μαβίδου, Παύλος Σταυρόπουλος.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.