Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (Δ.Ε.Δ.Α.), σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, ενημερώνουν ότι το έργο κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή γύρω από την πλατεία Καπνεργάτη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, παρέχοντας ήδη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων το Εμπορικό Κέντρο Καβάλας, πρόσβαση σε μία πιο καθαρή, οικονομική και αποδοτική μορφή ενέργειας.

Ειδικότερα, στις οδούς Αβέρωφ, Κασσάνδρου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, που βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου θα ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, θα μπορούν να συνδεθούν αμέσως, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου. Για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών και την ελαχιστοποίηση της όχλησης, οι πολίτες που επιθυμούν την σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα www.deda.gr/map/. Επίσης, για πληροφορίες, ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 216 2000 466 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00). Η Δ.Ε.Δ.Α., για φέτος, παρέχει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.