Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, η αυτόκλητη γενική συνέλευση του Βιοτεχνικού Πάρκου (ΒΙΟ.ΠΑ.) Καβάλας, με την παρουσία του συνόλου των εταίρων, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, την οποία εκπροσώπησαν ο περιφερειάρχης, Χρήστος Μέτιος και ο αντιπεριφερειάρχης, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, του Δήμου Καβάλας, τον οποίο εκπροσώπησε ο δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης και του Επιμελητηρίου, με εκπρόσωπο τον πρόεδρο, Μάρκο Δέμπα.

Το θέμα της γενικής συνέλευσης ήταν, η εκλογή και σύσταση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΒΙΟ.ΠΑ.Κ. Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. πρότεινε τρία μέλη, τους: Παύλο Τσουμάκη, Κυριάκο Μπάη, Αβραάμ Δημητριάδη, εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας είναι ο δήμαρχος και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας ο πρόεδρος. Ομόφωνα έγιναν δεκτά τα νέα μέλη και ακολούθησε η σύσταση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Παύλος Τσουμάκης

α’ αντιπρόεδρος: Μάρκος Δέμπας

β’ αντιπρόεδρος: Θόδωρος Μουριάδης

Μέλη: Κυριάκος Μπάης, Αβραάμ Δημητριάδης

«Μετά από 5 χρόνια αδράνειας, το νέο διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο ανάπτυξης του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας και της στήριξης της επιχειρηματικότητας. Και οι τρεις φορείς, θα είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια που αρχίζει από σήμερα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, τον αντιπεριφερειάρχη, Κωνσταντίνο Αντωνιάδη και τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, για τη μεγάλη και ουσιαστική προσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα διοίκησης και την άψογη συνεργασία που είχαμε, προκειμένου το ΒΙΟ.ΠΑ.Κ. να βγει από το τέλμα και να εκπληρώσει τον σκοπό για τον οποίον το αρχίσαμε πριν από χρόνια», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.