Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. δικαίωσε τους γονείς των παικτριών, δικαίωσε και τους «Πάνθηρες», σε βάρος της Ε.Κ. Καβάλας

0

Η διοίκηση της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Καβάλας «Πάνθηρες», ανακοίνωσε πως το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (Α.Σ.Ε.Α.Δ.), δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, για την καταβολή οικονομικής αποζημίωσης (τροφείων), για την «μεταπήδηση» τεσσάρων νεαρών παικτριών στους «Πάνθηρες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Τον Νοέμβριο του 2020 έγιναν 4 μεταγραφές νεανίδων αθλητριών, από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στους «Πάνθηρες», μετά από απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ., στο οποίο είχαν προσφύγει οι γονείς των αθλητριών και η ομάδα μας. Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με πρόσφατη απόφαση του, μετά από νέα προσφυγή της ομάδας μας, απέρριψε την απαίτηση καταβολής οικονομικής αποζημίωσης από τους «Πάνθηρες» στην Ε.Κ. Καβάλας για τις 4 μεταγραφές και το ζήτημα έκλεισε οριστικά. Εμείς, δεν θέλουμε το Α.Σ.Ε.Α.Δ. να δίνει λύσεις που μπορούν να τις βρίσκουν μεταξύ τους τα αθλητικά σωματεία, λαμβάνοντας υπόψιν τα αμοιβαία συμφέροντα της κάθε ομάδας. Όμως, πρέπει να διασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αθλητική-αγωνιστική εξέλιξη κάθε αθλητή και αθλήτριας, κάτι το οποίο πάντα επιδιώκει ο σύλλογος μας, είτε παραχωρεί, είτε υποδέχεται αθλήτριες».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.