Παρελήφθη και τοποθετήθηκε στο χώρο του λεβητοστασίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», ο καινούργιος λέβητας (μπόιλερ) μεγαλύτερης χωρητικότητας, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα με την έλλειψη ζεστού στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ομάδων.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Σε συντομότερο χρόνο, απ’ όσο επέβαλαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες, έγινε η προμήθεια μπόιλερ και κυκλοφορητών, από τον Δήμο Καβάλας και αντικαταστάθηκαν, ήδη, τα εξαρτήματα που είχαν πρόβλημα στις λουτρικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Καβάλας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», στους χώρους των φιλοξενούμενων ομάδων και των διαιτητών. Έτσι, αποκαταστάθηκε οριστικά το πρόβλημα τόσο του ζεστού νερού, όσο και της θέρμανσης.

Με εντολή της δημάρχου, Δήμητρας Τσανάκα και τη φροντίδα του αντιδημάρχου αθλητισμού, Γιώργου Φιλόσογλου, όπως και της Τεχνικής Υπηρεσίας, επισπεύσθηκαν, κατά το δυνατό, οι διαδικασίες, για να μπορούν, απρόσκοπτα, να γίνονται εκεί οι προγραμματισμένοι αθλητικοί αγώνες».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.