Η εκκλησιαστική κατασκήνωση στη Θάσο λειτουργεί με την αποκλειστική μέριμνα και φροντίδα της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου στις μόνιμες παραθαλάσσιες εγκαταστάσεις στη Σκάλα Καλλιράχης. Κάθε χρόνο, τριακόσια, περίπου, παιδιά χαίρονται τις χαρές της κατασκηνωτικής ζωής, του νησιού και της θάλασσας, περνούν ευχάριστα τις διακοπές τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σε ημέρες δύσκολες. Εφέτος, το κατασκηνωτικό πρόγραμμα αρχίζει τον Ιούλιο και ολοκληρώνεται στα μέσα του Αυγούστου με τη φιλοξενία, σε δύο περιόδους, παιδιών απ’ όλες τις Ενορίες της Μητρόπολης, ηλικίας 10 έως 16 ετών και τον Αύγουστο τον σύλλογο πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Μητέρας Έργον».
Συγκεκριμένα, από 4 έως 16 Ιουλίου 2016, τα κορίτσια και από 18 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου 2016 τα αγόρια. Οι εγγραφές άρχισαν και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν, εγκαίρως, να απευθύνονται στον εφημέριο της Ενορίας τους, ή στο Γραφείο της Μητροπόλεως, για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και για όλα τα σχετικά θέματα. «Με τη βοήθεια του Θεού και τη συμβολή ικανών και έμπειρων στελεχών, αλλά και του απαραίτητου βοηθητικού προσωπικού, εξασφαλίζονται κάθε χρόνο οι προϋποθέσεις για τη σωστή και ομαλή διαβίωση των παιδιών στην κατασκήνωση. Η ανιδιοτελής αγάπη της τοπικής μας Εκκλησίας προς τα παιδιά και τους νέους και η συνεργασία με τους γονείς και τους εθελοντές συνεργάτες, εγγυώνται ότι η προσπάθεια θα επιτύχει με τη βοήθεια πάντοτε του Θεού και προς όφελος των παιδιών μας», αναφέρει ακόμα το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.