Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας-Πανεπιστημιούπολη Καβάλας, γνωστοποιεί σε όσους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο αντικείμενο «Διεθνής και ευρωπαϊκή οικονομική», ότι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση, από την Δευτέρα 4 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2022. Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις αρχές Οκτωβρίου.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση που αναγράφεται στην αίτηση. Το πρόγραμμα είναι ερευνητικού χαρακτήρα και δεν έχει δίδακτρα. Οι φοιτητές που θα επιλεγούν, θα κληθούν να καταβάλουν άπαξ το κόστος εγγραφής (έξοδα φακέλου: 400€). Οι φοιτητές που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα έχοντας διακριθεί στις ακαδημαϊκές επιδόσεις τους αποκτούν ένα προβάδισμα κατά την επιλογή τους ως δυνητικοί υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματος. Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://mphil-iee.ihu.gr. Για κάθε πρόσθετη πληροφόρηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του προγράμματος μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: seciee@af.ihu.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.