Από την ανεξάρτητη επιτροπή διαδικασιών και δεοντολογίας εκλογής συνέδρων ανακοινώνεται ότι, η εκλογή συνέδρων στο συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής» προχωράει. Όπως προβλέπεται στο άρθρο 5 της εγκυκλίου, πρέπει να γίνει επικαιροποποίηση των στοιχείων των μελών και επιλογή του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Έχει ήδη αρχίσει η αποστολή (με email, ή sms) του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασης (password) στα μέλη που είχαν εγγραφεί στη διαδικασία εκλογής προέδρου τον περασμένο Νοέμβριο. Μαζί με τα πιο πάνω στοιχεία, τα μέλη θα λάβουν και το σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr.

Εκεί, μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και να επιλέξουν σε ποιο Δήμο, ή Δημοτικό Διαμέρισμα και εκλογικό κέντρο, επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά την εκλογή συνέδρων της 4ης Μαρτίου 2018. Αν κάποιο από τα μέλη, δεν προλάβει έως και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 να επικαιροποιήσει τα πιο πάνω στοιχεία, τότε πρέπει να εισέλθει στον σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr και να κάνει εγγραφή ως νέο μέλος. Θα ακολουθήσει έλεγχος των στοιχείων και αν εξακριβωθεί ότι είναι ήδη μέλος, θα του αποσταλούν τα στοιχεία του ονόματος χρήστη (username) και κωδικού πρόσβασης (password).

Αν δεν βρεθεί ως εγγεγραμμένο μέλος, τότε θα του αποσταλεί μήνυμα να καταβάλει το ποσό του ενός (1) ευρώ, για τη νέα εγγραφή. Η συμμετοχή των πολιτών, αναφέρει ακόμα το σχετικό δελτίο Τύπου, είναι αναγκαία, για την άρτια διεξαγωγή της διαδικασίας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.