Παρουσία του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργου Παυλίδη, των χωρικών αντιπεριφερειαρχών, Πέτροβιτς, Μέτιου, Ζαγναφέρη, Μαρκόπουλου, Πατακάκη, των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, Ευφραιμίδη, Χειράκη, Δημούδη, του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου, Κώστα Αντωνιάδη και της εκτελεστικής γραμματέα, Ζωής Κοσμίδου, συνεδρίασε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 η εκτελεστική επιτροπή της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.
Τα θέματα που συζητήθηκαν, αφορούσαν στην ένταξη δράσεων στο ετήσιο πρόγραμμα, κυρίως στους τομείς πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού. Να σημειωθεί ότι, στην προτεινόμενη τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος εγκρίθηκαν τρία νέα έργα υποδομής. Πρόκειται για: α) Την παράκαμψη του οικισμού Ελαιοχωρίου, β) τη βελτίωση της επαρχιακής οδού Κομάρων – Ελιάς στην Π.Ε. Έβρου και γ) τη βελτίωση της υπ. αρ. 2 επαρχιακής οδού (Γέφυρα Πολυσίτου) στην Π.Ε. Ξάνθης, για την ένταξη των οποίων στο Ε.Σ.Π.Α., θα υπάρξει εισήγηση στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο. Γενική συζήτηση έγινε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε Περιφερειακή Ενότητα και δόθηκαν κατευθύνσεις από τον περιφερειάρχη για την επίλυσή τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.