Τα τοπικά Συνδικάτα απεργούν και ζητούν να αποσυρθεί το αντεργατικό μόρφωμα-νομοσχέδιο

0

Τα σωματεία εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων, οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων, εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού, τουρισμού και συναφών επαγγελμάτων, συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Νομού Καβάλας, υλοποιώντας την απόφασή τους για απεργιακή απάντηση απέναντι στο αντεργατικό νομοσχέδιο έκτρωμα, συντονίζουν τη δράση τους, με Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Συνδικάτα της χώρας και καλούν τους εργαζόμενους, να δώσουν μαζικό και βροντερό «παρών», την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 στις 10:30 στην πλατεία Καπνεργάτη.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής: «Με την δράση, τον αγώνα και την συμμετοχή μας στην απεργία και την απεργιακή κινητοποίηση, στέλνουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι στο πολεμικό τους ανακοινωθέν δεν έχουμε άλλο δρόμο να ακολουθήσουμε, από το να απαντήσουμε με τα δικά μας όπλα. Απαιτούμε τώρα να αποσυρθεί το αντεργατικό μόρφωμα και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία, να συμβάλουν για την επιτυχία της απεργίας σε κάθε κλάδο, κάθε χώρο δουλειάς και να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.