Τα Χριστούγεννα 2019, είναι τα τελευταία, που η «Δημωφέλεια» έχει το «γενικό πρόσταγμα» στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων. Από το 2020, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, θα αναθέσει τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα σε μία επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν και Καβαλιώτες που δεν ζούνε στην πόλη. Ο δήμαρχος δήλωσε πως δεν τον εκφράζει η αισθητική των προηγούμενων ετών και πρόσθεσε ότι, από το 2020, ο εορτασμός θα έχει μία σταθερή θεματική, η οποία θα ικανοποιεί, πρωτίστως, τα θέλω των παιδιών. Η επιτροπή θα ανανεώσει τον εορτασμό και τα παιδιά θα είναι οι πρωταγωνιστές. Απαντώντας στην κριτική για τον φτωχό στολισμό και την καθυστερημένη ανακοίνωση του προγράμματος των εκδηλώσεων, δήλωσε ότι φέτος η πόλη είναι καλύτερα στολισμένη από κάθε άλλη φορά, με διακριτικό διάκοσμο και περισσότερο φως. Όσον αφορά τις εκδηλώσεις, σημείωσε ότι θα δοθεί περισσότερη έμφαση στις γειτονιές και στις Κοινότητες. Επίσης, ανέφερε ότι ήδη άρχισε η προετοιμασία για τα Χριστούγεννα του 2020, που είναι πολύ διαφορετικά από τα φετινά.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι: «Μία ευχή για όλους» και ταιριάζει με το μήνυμα που θέλει να στείλει η δημοτική Αρχή. «Υπάρχουν αρκετοί συνάνθρωποι μας, που βιώνουν τη μοναξιά. Καλούμε τους Καβαλιώτες, να είναι δίπλα τους στις γιορτές αυτές», είπε ο δήμαρχος. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

17:00 Παλιά Μουσική, «Χριστούγεννα στην Παλιά Μουσική», από τον σύλλογο «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ».

19:30 αμφιθέατρο Π.Ε. Καβάλας, «Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα απ’ όλες τις εποχές και τόπους», του συλλόγου φίλων μουσικής.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

19:00 σιντριβάνι πλατείας Ελευθερίας, το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, μαζί με τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, θα παρουσιάσουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

19:30 σκηνή πλατείας Ελευθερίας, έναρξη των εκδηλώσεων από τον δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και στολισμός στην Καβάλα με παρέα την Οργάνωση Make a Wish. Η φωταγώγηση του δέντρου, θα είναι αφιερωμένη στο Make-A-Wish. O κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με το μπλε αστέρι του Make-A-Wish, έναντι δωρεάς 2 ευρώ, συμβάλλοντας στο έργο του Οργανισμού.

19:45 σκηνή πλατείας Ελευθερίας, η παιδική χορωδία και η ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων του Μανώλη Παργεντάκη, από το Δημοτικό Ωδείο, παρουσιάζουν παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

20:00 σκηνή πλατείας Ελευθερίας, συναυλία από τα «Χάλκινα  ηχοχρώματα», το μουσικό σχήμα με Balkan τραγούδια και κάλαντα σε εορταστικούς και κεφάτους ρυθμούς.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

18:00 δημοτική βιβλιοθήκη, «Χριστουγεννιάτικο Sleepover», Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αφηγήσεις παραμυθιών, προβολή ταινιών, εικαστικές δημιουργίες των «Ονειροκουβαλητών».

18:30 γραφεία εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Παρασκευής, «Χριστούγεννα στις γειτονιές»

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

16:00 πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», γιορτή με στολισμό και άναμμα δέντρου, δώρα, θέατρο και ζεστό κρασί, από τον πολιτιστικό εξωραϊστικό σύλλογο Αγίου Κωνσταντίνου, «ο δρόμος του νερού».

17:30 γυμναστήριο δημοτικού σχολείου Παληού, «Χριστούγεννα στο Παληό», από τον πολιτιστικό σύλλογο Παληού, «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

18:00 δημοτική βιβλιοθήκη (αναγνωστήριο), «Do it Holy Write! Christmas edition», σεμινάριο δημιουργικής γραφής για ενήλικες.

19:00 δημοτική καπναποθήκη, «Χριστουγεννιάτικες -και όχι μόνο- μελωδίες «X MAS JOY», από το Ωδείο «Νεάπολις».

20:00 Παλιά Μουσική, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», Χριστουγεννιάτικη μουσική συνάντηση από τον πολιτιστικό σύλλογο Παναγίας, «Το Κάστρο».

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

11:00-14:00 δημοτικός κήπος, «Χριστούγεννα στον κόσμο 2019», γιορτή με δώρα, κάλαντα, καλλιτεχνικά εργαστήρια, παιχνίδια & facepainting, από 10 βρεφονηπιακούς σταθμούς Καβάλας.

17:30 πάρκο Αγίου Λουκά, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», γιορτή με άναμμα δέντρου, κρασί και σούπα, από τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Λουκά.

17:30 γραφεία συλλόγου κατοίκων συνοικίας Νεάπολης, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», γιορτή με τσάι και Χριστουγεννιάτικα εδέσματα του συλλόγου κατοίκων συνοικίας Νεάπολης.

17:30 Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, «Οι μπότες των ξωτικών!», εργαστήρι ζωγραφικής και χειροτεχνίες

19:30 Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, «Μία πόλη χωρίς Χριστούγεννα», Χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά βασισμένη σε σενάριο που δημιούργησαν τα ίδια.

20:00 Παλιά Μουσική, «Ρεσιτάλ κιθάρας» του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, Φώτη Κουτσοθόδωρου.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

10:00 K.A.Π.Η. Αγίου Αθανασίου, Ποταμουδίων, Αγίου Λουκά, Κρηνίδων, «ΧριστουΓΕΝΙΕΣ», κουλουράκια και άλλες ιστορίες αγάπης των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καβάλας.

20:00 δημοτική καπναποθήκη (4ος όροφος), «Μουσικά σύνολα μουσικής δωματίου, κλασσικής κιθάρας και πνευστών», Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

10:00 το Δημαρχείο ανοίγει τις πόρτες του, «Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αναμνήσεις του παρελθόντος και του μέλλοντος», με τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Καβάλας.

10:00-14:00 δημοτική καπναποθήκη, «ΧριστουΓΕΝΙΕΣ» κουλουράκια, bazaar και άλλες ιστορίες αγάπης», από τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Καβάλας.

18:00 δημοτική βιβλιοθήκη, «Καρκατζέλια!», καλικαντζαρίσιες ιστορίες και παραμύθια με κεντρικούς ήρωες τα μικρά σκανδαλιάρικα ξωτικά, από τους «Παραμυθάδες».

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

10:00 δημοτική καπναποθήκη, «ΧριστουΓΕΝΙΕΣ», κουλουράκια, bazaar κι άλλες ιστορίες αγάπης, από τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Καβάλας.

10:00 το δημαρχείο ανοίγει τις πόρτες του, «Κλασσικές μελωδίες» με την Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου «Promenade» του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

10:00-14:00 δημοτική καπναποθήκη, «ΧριστουΓΕΝΙΕΣ», κουλουράκια, bazaar και άλλες ιστορίες αγάπης, από τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Καβάλας.

11:00 πλατεία Καπνεργάτη, «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αναμνήσεις του παρελθόντος και του μέλλοντος», από τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Καβάλας.

17:00 δημοτικός κήπος, εργαστήρι String-Art (τεχνική κλωστής), από τον σύλλογο εικαστικών τεχνών και φιλοτέχνων Καβάλας Artattack.

18:00 δημοτική βιβλιοθήκη, «Καρκατζέλικο εργαστήριο δισδιάστατης κούκλας-ο καλικάντζαρος της φαντασίας μας», από τους «Παραμυθάδες».

18:00 γραφεία εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου Χωράφας, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», γιορτή με κάλαντα, ποιήματα, χορό, κρασί και εδέσματα.

18:00 δημοτική καπναποθήκη, «Το θαύμα των Χριστουγέννων», θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα «ήθος ποιώ».

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

17:00 δημοτικός κήπος, «εργαστήρι Χριστουγεννιάτικης κάρτας», από τον σύλλογο εικαστικών τεχνών και φιλοτέχνων Καβάλας Artattack

19:00 δρόμοι της πόλης, «Τα κρουστά στην παράδοση», από την ορχήστρα κρουστών του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

19:00 δημοτική βιβλιοθήκη, «Τα Χριστούγεννα αλλιώς», αφήγηση «αλλιώτικων» διηγημάτων, από τη δημοτική βιβλιοθήκη και τους «Παραμυθάδες».

20:00 αμφιθέατρο Π.Ε. Καβάλας, «επετειακή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 2019», από τη Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

09:30 γηροκομεία Καβάλας (Κωνστάντειο, Προκόπειο, Πουλίδειο), «Οι μελωδίες στον καθρέφτη», των Κ.Α.Π.Η. Δήμου Καβάλας.

18:30 πλατεία Καπνεργάτη, «Χριστουγεννιάτικο Ποντιακό τραπέζι», του Ομίλου Ποντίων Χορευτών Καβάλας.

18:30 μουσείο προσφυγικού ελληνισμού, «Άρωμα Ανατολής», του συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

11:00 δημοτική καπναποθήκη, «Χριστουγεννιάτικες τάσεις-δημιουργικές ικανότητες», από το Πανεπιστήμιο Παιδιών του Δήμου Καβάλας και τη «Δημωφέλεια».

12:00 πλατεία Ελευθερίας, «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες», από τη Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

12:00 δημοτική βιβλιοθήκη, «Ο Βαγγέλης των Χριστουγέννων», Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο.

12:00 πάρκο Φαλήρου, «Χριστουγεννιάτικα έθιμα», γιορτή με νηστίσιμα εδέσματα, κρασί και τσίπουρο, της Θασιακής Ένωσης και συλλόγου Λημνιών.

14:00 πλατεία Πελεκανίδη Κρηνίδες, «Χριστουγεννιάτικος περίπατος ονείρου και φαντασίας», από τους πολιτιστικούς συλλόγους Δ.Ε. Φιλίππων.

15:00 Ζυγός (πλατεία), «Γλυκά Χριστούγεννα στο Ζυγός», μία ξεχωριστή παραμυθένια ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, από τον πολιτιστικό σύλλογο Ζυγού.

16:30 πάρκο Κοινότητας Νέας Καρβάλης, «Γλυκά Χριστούγεννα στη Νέα Καρβάλη», η στέγη πολιτισμού Νέας Καρβάλης γιορτάζει τα Χριστούγεννα με πολλές εκπλήξεις.

17:30-21:00 11ο δημοτικό σχολείο Καβάλας (Ποταμούδια), «Χριστούγεννα στις γειτονιές», γιορτή με χορό, ξωτικά, κάλαντα, facepainting και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και χειροτεχνίας, από τον πολιτιστικό σύλλογο Ποταμουδίων.

19:30 δημοτική καπναποθήκη, «έκθεση φωτογραφίας», από τη Φωτογραφική Εταιρεία Καβάλας.

20:00 Oscar, «Τα Χριστούγεννα μιας (α)ταίριαστης αγάπης», μουσικοθεατρική παράσταση από την «Θεατρική Μηχανή» Καβάλας.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

11:00 Δάτο (πλατεία), «Γλυκά  Χριστούγεννα στο Δάτο», ο πολιτιστικός σύλλογος Δάτου γιορτάζει τα Χριστούγεννα με πολλές εκπλήξεις.

11:30 δρόμοι της πόλης, «κάλαντα στους δρόμους», από τη Φιλαρμονική Κρηνίδων.

12:00 γραφεία Πανηπειρωτικής Ένωσης, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», αναβίωση του εθίμου «Τα σπάργανα του Χριστού».

12:00 πλατεία Καπνεργάτη (σε περίπτωση βροχής στη δημοτική καπναποθήκη), «μία παγίδα για τον Άγιο Βασίλη», Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τους «παραμυθομάγους», μέλη της θεατρικής ομάδας «Άνω Θρώσκω».

15:00 προαύλιος χώρος 8ου δημοτικού παιδικού σταθμού Καβάλας (Βύρωνας), «Χριστούγεννα στις γειτονιές», γιορτή με μουσικές βόλτες στους δρόμους, εδέσματα, facepainting, από τον πολιτιστικό σύλλογο Βύρωνα, «Η Μεταμόρφωση».

15:00 Aμυγδαλεώνας (πλατεία), «Γλυκά Χριστούγεννα στον Αμυγδαλεώνα», από τον μουσικοχορευτικό μορφωτικό σύλλογο Αμυγδαλεώνα.

17:00 πάρκο Αγίας Ειρήνης, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», διήμερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με στόλισμα και άναμμα δέντρου, δώρα, εργαστήρια, χορό, μουσική, από τον εξωραϊστικό πολιτιστικό σύλλογο Κηπουπόλεως.

17:00-20:00 11ο δημοτικό σχολείο Καβάλας (Ποταμούδια), «Χριστούγεννα στις γειτονιές», Χριστουγεννιάτικο θεατρικό από τον πολιτιστικό σύλλογο Ποταμουδίων.

17:30 θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», «Μουσική περιπλάνηση γύρω από τον ήχο και από κάθε τι άυλο και πολύτιμο», από το μαθητικό σύνολο Spira Minore του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας.

18:30 πνευματικό κέντρο λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας, «Άρωμα Ανατολής», Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, από τη χορωδία της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας και του συλλόγου Μικρασιατών «Μνήμη Μικράς Ασίας».

19:00 Oscar, κεντρική Χριστουγεννιάτικη συναυλία των συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

11:00 περιοχή Αγίου Νικολάου, «Κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα», του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

17:00 δημοτικός κήπος «Σπιτάκι Άη Βασίλη», «Χριστουγεννιάτικα μπισκοτόσπιτα», εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, από τον σύλλογο εικαστικών τεχνών και φιλοτέχνων Καβάλας Artattack.

17:00 πλατεία νέων εργατικών κατοικιών Καβάλας, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», γιορτή με εδέσματα, στόλισμα και άναμμα δέντρου, χειροτεχνίες και ζωγραφιές, από τον εξωραϊστικό σύλλογο Περιγιαλίου, «Ο Άγιος Τρύφων».

17:30 συνοικία Αγίου Λουκά, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», τα κάλαντα της φιλανθρωπίας, από τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Λουκά.

17:30 πάρκο Αγίας Ειρήνης, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», Χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια, εδέσματα, ζεστό κρασί, από τη χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Κηπουπόλεως-Καλαμίτσας, «Η Αγία Ειρήνη».

17:30 συνοικία Νεάπολης, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», κάλαντα μικρών και μεγάλων, από τον σύλλογο κατοίκων Νεάπολης.

18:00 Χωράφα, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», γιορτή με κάλαντα, ποιήματα, κρασί, κεράσματα, χορό και πολλές εκπλήξεις, από τον εξωραϊστικό πολιτιστικό σύλλογο Χωράφας.

19:00 σοκάκια Παναγίας, «Χριστούγεννα στις γειτονιές», σεργιάνι στα σοκάκια με κάλαντα, από τον εξωραϊστικό πολιτιστικό σύλλογο Παναγίας.

19:00 Oscar, «κάλαντα και μέλη της Ανατολής», από το Μουσικό Σχολείο Καβάλας και τους «Συνηχούντες».

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

10:00 κέντρο Καβάλας, «κάλαντα στους δρόμους της πόλης», από τη Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

10:00 κεντρικοί δρόμοι Καβάλας, «το έθιμο της καμήλας», θρακιώτικα παραδοσιακά κάλαντα στους δρόμους, από τον σύλλογο Εβριτών Καβάλας.

10:00 κεντρικοί δρόμοι Καβάλας, «κάλαντα στους δρόμους», Χριστουγεννιάτικα ποντιακά κάλαντα, από τη Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας.

11:00 δημοτικός κήπος «σπιτάκι Άη Βασίλη», «εργαστήριο κατασκευής Χριστουγεννιάτικων γουριών», από τον σύλλογο εικαστικών τεχνών και φιλοτέχνων Καβάλας Artattack.

12:00 πλατεία Ελευθερίας, «Χριστουγεννιάτικη συναυλία» της ορχήστρας Young Power, της ορχήστρας «Ακορντεονάτα» και του παραδοσιακού τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

13:00 κεντρικοί δρόμοι Καβάλας, «πνευστά Χριστούγεννα στο κέντρο της πόλης», από το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

18:30 πάρκο Φαλήρου, «Λάμπει ο ουρανός-ιπτάμενα φαναράκια», από την Action Team και συναυλία των KINGS.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

11:00-13:00, 18:00-20:00 δημοτικός κήπος «σπιτάκι Άη Βασίλη», ο Άη Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά.

17:00 Λυδία (αίθουσα εκδηλώσεων δημοτικού σχολείου), «Γλυκά Χριστούγεννα στη Λυδία», γιορτή με κουκλοθέατρο και facepainting, από τον μορφωτικό πολιτιστικό σύλλογο Λυδίας.

18:00 δημοτική βιβλιοθήκη, «ένας διαφορετικός καλικάντζαρος», κουκλοθέατρο με τον Ιορδάνη Καλαϊτζίδη.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

11:00-13:00 δημοτικός κήπος «σπιτάκι Άη Βασίλη», ο Άη Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά.

11:00-15:00 κεντρικοί δρόμοι Καβάλας και πλατεία Ελευθερίας, «Μωμόγεροι», αναβίωση και παρουσίαση του Ποντιακού λαϊκού δρώμενου, από τον Όμιλο Ποντίων Χορευτών Καβάλας.

14:00 Κρυονέρι (πλατεία), «Γλυκά Χριστούγεννα στο Κρυονέρι», Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, από τον πολιτιστικό σύλλογο Κρυονερίου.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

11:00-13:00 δημοτικός κήπος «σπιτάκι Άη Βασίλη», ο Άη Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά.

12:00 Πολύστυλο, «Γλυκά Χριστούγεννα στο Πολύστυλο», Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, από τον μορφωτικό σύλλογο Πολύστυλου.

21:30 δημοτική καπναποθήκη (4ος όροφος), «Songs of the heart & bed», παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς των ΤΗΕ DREAMERS.

12:00-15:00 και 17:00-20:00 πλατεία Καπνεργάτη, μουσική, κρασί και κάστανα, από την Κοινότητα Καβάλας και το Τμήμα Μαγειρικής Ι.Ε.Κ. Καβάλας.

15:00 λυόμενα του πολιτιστικού συλλόγου Φιλίππων, «Γλυκά Χριστούγεννα στους Φιλίππους», γιορτή γύρω από τη φωτιά με δώρα, γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, κρασί και κάστανα, από τον πολιτιστικό σύλλογο Φιλίππων.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

11:00-13:00 και 18:00-20:00 δημοτικός κήπος «σπιτάκι Άη Βασίλη», ο Άη Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά.

14:00-22:00 Αμυγδαλεώνας (παλιός κυλινδρόμυλος), 4η γιορτή αμυγδαλόδεντρου, μουσικές, γεύσεις, εικόνες και χρώματα, από τον πολιτιστικό σύλλογο Αμυγδαλεώνα.

18:00 κεντρικοί δρόμοι Καβάλας, «κάλαντα φιλανθρωπίας», από 11 συνοικιακούς συλλόγους, με συνοδεία μουσικών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

11:00-13:00 δημοτικός κήπος «σπιτάκι Άη Βασίλη», ο Άη Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά.

10:00 κέντρο πόλης, πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

17:00 Νέα Καρβάλη, «Σάγια», αναβίωση Χριστουγεννιάτικου εθίμου της Καππαδοκίας, από τη στέγη πολιτισμού Νέας Καρβάλης.

Στη συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο, παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο οποίος είπε ότι ο εμπορικός και γενικότερα ο επιχειρηματικός κόσμος στηρίζει τις δράσεις που κάνουν οι Δήμοι του Νομού, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και ότι οι φορείς που εκπροσωπούν τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες, κατέθεσαν τις προτάσεις τους στις δημοτικές Αρχές. Συμφώνησε, τέλος, ότι οι εκδηλώσεις στον Δήμο Καβάλας πρέπει να αποκτήσουν μία σταθερή θεματική, ώστε να προσελκύονται επισκέπτες και τον χειμώνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.