Ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων του σχολικού έτους 2017-2018, οι δήμαρχοι Καβάλας, Νέστου και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπαράταξη Πολιτών», Άρης Βέρρος, απέστειλαν τα ακόλουθα μηνύματα:

Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, αναφέρει τα εξής: «Αγαπημένα μου παιδιά, Σήμερα αρχίζει «η αρχή του τέλους» μιας πολυετούς προσπάθειας, για την εισαγωγή σας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Ανάμεικτα τα συναισθήματα για εσάς, για τους γονείς σας, για τους καθηγητές σας, η αγωνία και το άγχος κορυφώνονται.

Πηγαίνετε στα εξεταστικά κέντρα με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Να έχετε ως οδηγό, όχι μόνο σε αυτό τον αγώνα, αλλά και σε κάθε αγώνα που θα δίνετε στη ζωή σας, ότι τα πιο όμορφα και σημαντικά πράγματα στην πορεία ενός ανθρώπου κατακτιόνται με κόπο και προσπάθεια. Λίγα και ασήμαντα είναι αυτά που χαρίζονται. Σας εύχομαι, ολόψυχα, καλή επιτυχία. Η Παναγιά μαζί σας».

Ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, αναφέρει τα εξής: «Έφτασε η ώρα αγαπητοί μαθητές, να μπείτε στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων. Στον αγώνα που δίνετε στεκόμαστε πλάι σας, κατανοούμε την αγωνία σας και τη συμμεριζόμαστε. Μη ξεχνάτε πως ο Δήμος μας και γενικότερα η πατρίδα μας, έχει ανάγκη από νέους με μόρφωση, ποιότητα και στόχους! Μη λησμονήσετε ούτε λεπτό, πως οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν την μοναδική ευκαιρία στη ζωή! Καλή δύναμη λοιπόν, σ’ εσάς για τη μεγάλη μάχη που δίνετε, στους γονείς σας, που στέκονται διαρκώς αρωγοί στους αγώνες σας και στους εκπαιδευτικούς σας, που αγρυπνούν στα όνειρα και τις αγωνίες σας».

Ο Α. Βέρρος αναφέρει τα ακόλουθα: «Η «Συμπαράταξη Πολιτών» εύχεται στους μαθητές και στις μαθήτριες των πανελληνίων εξετάσεων καλή επιτυχία. Με ηρεμία, πίστη και αποφασιστικότητα, μπορούν να  επιτευχθούν οι στόχοι που έθεσε ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά. Η διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων, είναι μία σημαντική στιγμή για τους μαθητές και τις μαθήτριες, όχι όμως η σημαντικότερη. Να θυμούνται ότι, σε καμία περίπτωση δεν θα καθορίσει το μέλλον τους.  Άλλωστε, ο προσωπικός αγώνας του καθενός και της καθεμίας θα συνεχιστεί, ανεξάρτητα με την έκβαση της διαδικασίας. Η ζωή δεν τελειώνει με κανενός είδους εξετάσεις».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.