Λίγα εικοσιτετράωρα απέμειναν για την έναρξη της σχολικής περιόδου 2021-2022 και σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης, τα μαθήματα θα αρχίσουν με την φυσική παρουσία μαθητών, μαθητριών και εκπαιδευτικών στις σχολικές αίθουσες. Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, μέσω των αρμόδιων Υπηρεσιών της, φρόντισε για τα ζητήματα που αφορούν στην απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Μεταξύ αυτών, είναι η ασφαλής μεταφορά των μαθητών και των μαθητριών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο επικεφαλής του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας/Θάσου, Σάββας Εμινίδης, συνεργάστηκε με τους προέδρους των ΚΤΕΛ Αστικών και Υπεραστικών Γραμμών και του συνεταιρισμού Eurotaxi, που θα αναλάβουν το μεταφορικό έργο. «Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους των φορέων αυτών, για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε και να ευχηθώ να κυλήσει χωρίς προβλήματα η σχολική χρονιά», είπε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης, στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στο γραφείο του.

Παρόντες ήταν οι πρόεδροι των ΚΤΕΛ Υπεραστικών και Αστικών Γραμμών, Κώστας Πανταζής και Γιάννης Χαλεπιάδης, αντίστοιχα, καθώς και ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Eurotaxi, Γεράσιμος Τερλάκης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον αντιπεριφερειάρχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Καβάλας/Θάσου για την εμπιστοσύνη και δήλωσαν πως οι φορείς που εκπροσωπούν, είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν στο έργο που θα εκτελέσουν υπό δύσκολες υγειονομικές συνθήκες. Όπως ανέφεραν, ακόμα, η πληρότητα στα λεωφορεία στην μεταφορά μαθητών θα είναι εκατό τοις εκατό (100%).

Ο Σ. Εμινίδης, επίσης, πρόσθεσε ότι, η παραλαβή των μαθητικών δελτίων δωρεάν μεταφοράς από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων θα γίνει έως τις 4 Οκτωβρίου 2021. Έως τότε, η μετακίνηση των μαθητών θα γίνεται με σχετικές βεβαιώσεις των σχολείων που φοιτούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.