• Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου και μέχρι πρότινος υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρης Πέτροβιτς, δήλωσε ότι εξαρχής, η διαφωνία του με τον Χρήστο Μέτιο (περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ.), ήταν πολιτική και όχι προσωπική.
  • Ο Κώστας Αντωνιάδης, θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού και «υπηρεσιακός» αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, σχολιάζοντας τη συμφωνία του Χρ. Μέτιου με τον Δ. Πέτροβιτς, να συμπορευτούν, πάλι, στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές, δήλωσε ότι: «Κάποια στιγμή, πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τις προσωπικές διαφωνίες, γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν, για να συνεχίσουμε να ενεργούμε υπέρ της κοινωνίας».
  • Θα μου λύσετε, καρντάσια, την απορία; Η διαφωνία ήταν προσωπική, ή πολιτική; «Έχει σημασία, αφού τα (ξανα)βρήκαν και θα είναι μαζί στις εκλογές;», θα με ρωτήσετε. Είναι ζήτημα «ηθικής τάξης» καρντάσια. Διότι, δεν μπορεί δύο μήνες πριν διεξαχθούν οι εκλογές κι ενώ ο συνδυασμός ήταν σχεδόν έτοιμος, απέμειναν κάτι «ψιλά» για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 51 υποψηφίων, ο Δ. Πέτροβιτς να πείστηκε ότι μπορεί να συμπορευτεί με τον Χρ. Μέτιο.
  • Η απόφαση αυτή, καρντάσια, του εξασφάλισε ότι θα είναι αντιπεριφερειάρχης Έβρου, πάλι, αν εκλεγεί ο Χρ. Μέτιος περιφερειάρχης. Ενώ αν «συμμαχούσε», για παράδειγμα, με τον Χριστόδουλο Τοψίδη, δεν είχε το συγκεκριμένο «αντάλλαγμα». Με τον Κωστή Σιμιτσή, ή μόνος του, μη το συζητάτε!
  • Ο Χρ. Μέτιος «εξουδετέρωσε» έναν «αντίπαλο» στο Νομό Έβρου, όπου θα κυριαρχούσαν οι ντόπιοι υποψήφιοι, Χρ. Τοψίδης και Δ. Πέτροβιτς. Πρόκειται, επομένως, για μία (πολιτική) συμφωνία win win, όπως αρέσκεται να λέει ο Νάσος Μητρόπουλος, αντιπρύτανης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Στις 26 Μαΐου 2019, θα φανεί αν θα φέρει τη νίκη και στην κάλπη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.