Τα “γκανιάν” για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Καβάλας

0
279

  • Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έγραψε καρντάσι σε τοπική εφημερίδα, η ένταξη του Μακάριου (Λαζαρίδη) στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Καβάλας έχει «κλειδώσει», ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και αυτή του Λάζαρου Τσαταλμπασίδη. Εάν προσθέσω τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, που είναι εν ενεργεία βουλευτής, οι μισές θέσεις είναι «καπαρωμένες».
  • Από κει και πέρα, πρέπει να συμπεριληφθούν μία γυναίκα και ένας εκπρόσωπος από το νησί της Θάσου. Οπότε, θα μείνει μία θέση κενή, για την οποία θα γίνει «σφαγή» μεταξύ των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων. Εκτός κι αν επιλεγεί η λύση «δύο σ’ ένα», δηλαδή γυναίκα υποψήφια με καταγωγή από τη Θάσο και «ελευθερωθεί» μία ακόμα θέση, για να «χωρέσει» και το καρντάσι ο «επτάστερος», ο οποίος άρχισε, έπειτα από πολύ καιρό, τις επαφές για τα τοπικά ζητήματα. Θα είναι έκπληξη, πάντως, εάν μείνει εκτός ψηφοδελτίου.
  • Γι’ αυτό, αποφάσισε να «παίξει και σε δεύτερο ταμπλό», διεκδικώντας την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Εάν δεν τα καταφέρει κι εκεί, το «στραπάτσο» θα είναι διπλό!
  • Στην πλευρά που επικρατεί ησυχία, αν και οδεύει προς την εκλογή νέου αρχηγού του συνδυασμού, είναι στην πρώτη παράταξη της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Καβάλας. Ο μόνος που δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος, μέχρι σήμερα, είναι ο Λουντοβίκ. Υπάρχουν, σύμφωνα με τη φημολογία κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, αλλά προς το παρόν διστάζουν να ανακοινώσουν την πρόθεση τους, ίσως επειδή κάνουν επαφές, ακόμα, για να διαπιστώσουν τη δυναμική που έχει η υποψηφιότητά τους.
  • Έχω την αίσθηση, ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Καβάλας, θα δούμε ένα νέο «χάρτη» υποψηφιοτήτων. Πλην της Δήμητρας και του Makis, εκτιμώ ότι, οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι στις προηγούμενες εκλογές, δεν είναι σίγουρο ότι θα ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους. Η πρώτη αλλαγή θα αφορά, κατά πάσα πιθανότητα, τον συνδυασμό «Ανοιχτή Πόλη», που θα εκλέξει νέο επικεφαλής έως το τέλος του 2017.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here