Τα «αστέρια» του Α.Ο. «Παλμός» Καβάλας, όπως αναφέρει δελτίου Τύπου, έλαμψαν στο 6ο κύπελλο τραμπολίνο του Αίαντα Περαίας, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τους δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες: Λυδία Τσακαλίδου, Αναστασία Κονδύλη, Ευρυδίκη Αργύρη, Ανθή Τσιλογεώργη, Κυριακή Παπαντωνίου, Χριστίνα Παπαθανασίου, Ηλιάννα Μπαξεβάνη, Εμμανουέλλα Μήτογλου, Ειρήνη Καρολίδου, Χρυσάνθη Παππά, Θάνο Ρεβενίδη, Γιάννη Καρασταμάτη, Γιώργος Πούλιο, Δημήτρη Νώλη, που κατέκτησαν επτά κύπελλα και πολλά μετάλλια. Στο φετινό διεθνές διασυλλογικό κύπελλο 6th Aias Trampoline Cup, συμμετείχαν περισσότεροι από είκοσι σύλλογοι από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, με πάνω από διακόσιους αθλητές και αθλήτριες. Τα αποτελέσματα των αθλητών και των αθλητριών του Α.Ο. «Παλμός» είναι τα ακόλουθα:

Κατηγορία ανδρών (17+ ετών)

Δημήτρης Νώλης (2ος στο διπλό μίνι τραμπ., 4ος στο τραμπολίνο, 5ος στο συγχρονισμένο τραμπολίνο)

Κατηγορία (15-16 ετών)

Αναστασία Κονδύλη (2η στο τραμπολίνο, 7η στο συγχρονισμένο τραμπολίνο), Ευρυδίκη Αργύρη (6η στο τραμπολίνο, 7η στο διπλό μίνι τραμπ., 7η στο συγχρονισμένο τραμπολίνο)

Κατηγορία (13-14 ετών)

Λυδία Τσακαλίδου (1η στο τραμπολίνο, 1η στο διπλό μίνι τραμπ., 2η στο συγχρονισμένο τραμπολίνο), Ανθή Τσιλογεώργη (2η στο συγχρονισμένο τραμπολίνο, 5η στο τραμπολίνο, 5η στο διπλό μίνι τραμπ.), Γιώργος Πούλιος (1ος στο διπλό μίνι τραμπ., 4ος στο τραμπολίνο, 5ος στο συγχρονισμένο τραμπολίνο), Γιάννης Καρασταμάτης (4ος στο διπλό μίνι τραμπολίνο)

Κατηγορία (11-12 ετών)

Κυριακή Παπαντωνίου (1η στο συγχρονισμένο τραμπολίνο, 3η στο τραμπολίνο, 6η στο διπλό μίνι τραμπ.), Χριστίνα Παπαθανασίου (1η στο συγχρονισμένο τραμπολίνο, 4η στο τραμπολίνο)

Κατηγορία (9-10 ετών)

Ηλιάννα Μπαξεβάνη (1η στο τραμπολίνο, 1η στο διπλό μίνι τραμπ., 2η στο συγχρονισμένο τραμπολίνο),

Εμμανουέλλα Μήτογλου (2η στο διπλό μίνι τραμπ., 2η στο συγχρονισμένο τραμπολίνο, 11η στο τραμπολίνο), Ειρήνη Καρολίδου (2η στο διπλό μίνι τραμπολίνο, 9η στο τραμπολίνο)

Κατηγορία (8 ετών)

Χρυσάνθη Παππά (1η στο διπλό μίνι τραμπολίνο, 2η στο τραμπολίνο), Θάνος Ρεβενίδης (2ος στο τραμπολίνο, 3ος στο διπλό μίνι τραμπολίνο)

Στην ομαδική κατάταξη, ο Α.Ο. «Παλμός» κατέλαβε την 3η θέση, με τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του σε όλα τα αγωνίσματα. Προπονητής του ομίλου είναι ο Δημήτρης Τσακαλίδης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.