• Άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι απευθύνονται στο κοινό κομμάτων και ο Νίκος Ξανθόπουλος στη Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας! Για την ακρίβεια και στη Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας. Μιλώντας σε τοπικό Μέσο Ενημέρωσης είπε, για την εκδήλωση που πραγματοποίησε με σκοπό να παρουσιάσει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του, ότι: «Ήταν μία καλή δράση, δεδομένων των αναλογιών και του γεγονότος ότι είμαστε μία ανεξάρτητη κίνηση, που δεν έχει τη στήριξη ενός μεγάλου κομματικού μηχανισμού και κάποιας οικονομικής δύναμης. Ετοιμάσαμε μία αίθουσα για τριακόσια άτομα και τελικά μας «περίσσεψαν» πενήντα προσκλήσεις. Άρα, είχαμε διακόσια πενήντα άτομα, ενώ την ίδια ώρα είχε εκδήλωση η Λέσχη Ποντίων και δεν κατάφεραν πολλοί να έρθουν».
  • Είναι δυνατόν, καρντάσια Πόντιοι, να προτιμήσετε την εκδήλωση της Λέσχης και να αφήσετε «στα κρύα του λουτρού» ένα υποψήφιο δήμαρχο; Στον οποίο, μάλιστα, οι κάτοικοι της Παναγίας οφείλουν ότι πίνουν νερό σήμερα! Διότι, όπως δήλωσε ο Νίκος: «Οι κάτοικοι της Παναγίας πίνουν νερό μετά από επτά χρόνια που κατασκευάστηκε το έργο από τη διοίκηση του κυρίου Σιμιτσή, το οφείλουν σ’ εμένα». Δοξάστε με (αυτό το πρόσθεσα εγώ).
  • «Εγώ μιλώ με έργα και λέω στους Καβαλιώτες, πως αν με τιμήσουν με τη ψήφο τους, εγώ με έργο θα απαντήσω. Δεν θα κλαίω πάνω από πεσμένες γέφυρες, για να έρχομαι σήμερα να μιλώ για αμφιδρόμηση. Τον Σεπτέμβριο του 2018, δύο μήνες πριν πέσει η γέφυρα, εγώ είπα στο δημοτικό συμβούλιο, ότι αν υπάρχει φόβος ας κλείσουμε τη γέφυρα. Αν με άκουγαν, θα γλιτώναμε πολλά», πρόσθεσε. Έχει και μαντικές ικανότητες ο Νίκος. Εάν γίνει δήμαρχος Καβάλας, επομένως, θα μπορεί να προβλέπει το μέλλον και θα προφυλάσσει τον Δήμο και τους δημότες από τα κακά. Δοξάστε τον!
  • Υ.Γ. Νίκο, καρντάσι μου, τη φράση: «ουδείς προφήτης στον τόπο του», την ξέρεις;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.