Τη στήριξη της στην τοπική αγορά και οικονομία εξέφρασε η βουλευτής Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Σουλτάνα (Τάνια) Ελευθεριάδου, με το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Η υγειονομική κρίση, λόγω Covid-19, τείνει να μετατραπεί σε μία βαθύτατη υφεσιακή κρίση, που θα επηρεάσει τους εμπόρους της Καβάλας και συνολικά της χώρας. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αρνείται να στηρίξει ουσιαστικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα αρκετές από αυτές να σκέφτονται τη λύση του λουκέτου.

Σήμερα, λοιπόν, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, πρέπει να στηρίξουμε τις τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Να σκεφτούμε τοπικά, ως καταναλωτές. Να βοηθήσουμε εμπράκτως την τοπική επιχειρηματικότητα, ψωνίζοντας από Καβαλιώτικα εμπορικά καταστήματα, τα οποία, έτσι κι αλλιώς, προσφέρουν υψηλότατη ποιότητα προϊόντων. Είναι μία πράξη αλληλεγγύης. Με τον τρόπο αυτό, θα συνδράμουμε ώστε να μη χαθούν θέσεις εργασίας και να αποφευχθούν τα λουκέτα, κατάσταση που θα συμπαρασύρει, έτσι κι αλλιώς, σε πτωτική πορεία την οικονομία της περιοχής.

Παράλληλα, πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των εμπόρων και στις διεκδικήσεις τους. Να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση γενναία χρηματοδότηση των επιχειρήσεων (και όχι όπως την κοροϊδία της επιστρεπτέας προκαταβολής που ευνοήθηκε μόλις το 4% των εμπόρων) και από τις -ουκ ολίγες φορές ανακεφαλοποιημένες με χρήματα του ελληνικού λαού τράπεζες- να ελαστικοποιήσουν τα κριτήρια και τις απαιτήσεις για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Επι #μένουμε Καβάλα!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.