Σ. Ελευθεριάδου: Τα μέτρα που θα κάνουν βιώσιμες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου

0

Να ικανοποιήσει ο υπουργός ανάπτυξης, τα δίκαια αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ζητάει η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Σουλτάνα (Τάνια) Ελευθεριάδου, όπως αναφέρει το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Τα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας έθεσε με αναφορά της στον υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων, η βουλευτής Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Τάνια Ελευθεριάδου. Αφού περιέγραψε την δυσμενή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σύνολο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου της Καβάλας (και ολόκληρης της χώρας), έθεσε υπόψη του κυρίου Γεωργιάδη τα αιτήματα των επαγγελματιών, οι οποίοι δίνουν έναν καθημερινό αγώνα επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι, η εορταστική περίοδος κατέγραψε μία από τις χαμηλότερες εισπρακτικά επιδόσεις των τελευταίων χρόνων. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης που πρέπει να ληφθούν άμεσα, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Υπενθύμισε ότι, η αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και του κόστους μεταφοράς αυξάνουν το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων και αφαιρούν από τους καταναλωτές διαθέσιμο εισόδημα, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο. Η Σ. Ελευθεριάδου ζητά από τον υπουργό να ικανοποιήσει τα αιτήματα των επαγγελματιών της Καβάλας, καθώς η δέσμη μέτρων που προτείνεται, θα ενισχύσει την προσπάθεια των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων λιανεμπορίου να παραμείνουν βιώσιμες και να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.