Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Σουλτάνα (Τάνια) Ελευθεριάδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε πολιτικό vertigo συνεχίζει να βρίσκεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αρνούμενη να αντιληφθεί τη ζημιά της ασκούμενης πολιτικής της. Χωρίς σχέδιο, πειραματίζεται ακροβατώντας σε όλους τους τομείς, ανοιγοκλείνοντας την κοινωνία σαν διακόπτη, εκδηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τον πανικό της. Κι ενώ προχωρά σε αυστηρότερο lockdown, κλείνοντας την αγορά, αν και λίγες ώρες πριν ο αρμόδιος υπουργός προετοίμαζε τους εμπόρους για το αντίθετο, προγραμματίζει άνοιγμα των σχολείων, χωρίς να ακούει τους ειδικούς, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα και τεστ για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν, σύμφωνα με τον τρόπο που έχουν υποδείξει οι ειδικοί, οι φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία:

-Με αποστάσεις στις τάξεις.

-Με συνεχή δωρεάν τεστ σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

-Με κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των εκπαιδευτικών άνω των 50 ετών, καθώς κι εκείνων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

-Με κατά προτεραιότητα εμβολιασμό γονέων, καθώς και παππούδων που διαμένουν στην ίδια στέγη με τους μαθητές.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία θα αντιμετωπίσει μαθητές και μαθήτριες, καθηγητές και γονείς σαν πειραματόζωα».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.