Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία Καβάλας στο πλευρό της Δήμητρας Τσανάκα

0

Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία Καβάλας με την παρουσία όλων των βουλευτών καθώς και του προέδρου της ΝΟΔΕ Κώστα Ευθυμιάδη παραβρέθηκε στη χθεσινοβραδινή εκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας Δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους. Εκτός από τους τέσσερις βουλευτές και τον Κώστα Ευθυμιάδη εντοπίσαμε παλιά κομματικά στελέχη όπως ο πρώην βουλευτής Μίμης Χριστοφιλογιάννης, ο πρώην πρόεδρος της Διευρυμένης Κώστας Τάτσης και πολλοί άλλοι.

Ωστόσο, εντοπίσαμε τρανταχτές απουσίες όπως του πρώην Νομάρχη Θόδωρου Καλλιοντζή και του πρώην Δημάρχου Στάθη Εριφυλλίδη. Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις της Δήμητρας Τσανάκα με τους δυο προαναφερόμενους είχαν διαταραχθεί στο ενδιάμεσο των αντίστοιχων θητειών της. Παρόλα αυτά δεν μας είναι γνωστό αν συμφωνούν και στηρίζουν την υποψηφιότητά της ως στηριζόμενη από τη Νέα Δημοκρατία ή αν κάνουν διαφορετικές επιλογές. Άλλο ένα γεγονός που εντοπίσαμε κατά τη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση είναι ότι η Δήμητρα Τσανάκα συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό της πολλούς υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους από τον χώρο της υγείας, όπως άλλωστε ήταν φυσικό κάτι τέτοιο.

Ας μη ξεχνάμε ότι και στο ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Παππά είναι έντονο το στοιχείο των εργαζομένων, νυν και πρώην, αλλά και συγγενών υποψηφίων, προερχόμενων από την Kavala Oil. Αυτό είναι κάτι φυσικό, όπως και το ότι στο ψηφοδέλτιο του Μάκη Παπαδόπουλου υπάρχουν πολλοί από τον αθλητικό χώρο, όπως και από τον επαγγελματικό και από τις αγροτικές γεωγραφικές περιοχές του Δήμου Καβάλας. Το περίεργο όμως είναι αυτό που εντοπίσαμε και άλλη φορά, ότι στο ψηφοδέλτιο του Άρη Βέρρου υπάρχουν πολλοί συνταξιούχοι, ενώ στο ψηφοδέλτιο του Κωστή Σιμιτσή, έστω και αν ακόμη δεν ανακοίνωσε ονόματα του ψηφοδελτίου του υπάρχουν άτομα από άλλους πολιτικούς χώρους που καθόλου δεν έχουν σχέση με τον δικό του παραδοσιακό χώρο του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.