Ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες του, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, παρευρέθηκαν στις τελετές αγιασμού για τη νέα σχολική περίοδο, που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου. Ο Σ. Μιχαηλίδης, αναφέρει δελτίο Τύπου, επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιο Χρυσούπολης, το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης, το 2ο Γυμνάσιο Χρυσούπολης και το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.). Ευχήθηκε στους μαθητές, τις μαθήτριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο, προκοπή, δύναμη και συνεργασία. Ανέφερε ακόμα, ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε ό,τι χρειαστεί κτιριακά και λειτουργικά η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε να κυλήσει ήρεμα και αποδοτικά το νέο σχολικό έτος.

Στα σχολεία παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Ζυγούλας, οι αντιδήμαρχοι: Θόδωρος Κουμπίδης, Κων/νος Χιώτης, Δημήτρης Βλάχος, Γιάννης Τερζόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Φώτης Σινιώρης (γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου), Ζήσης Κογκαλίδης, Τάσος Νικολαΐδης, Αλ. Γκριτζελάκης, Μαρία Γατούλα, Αρχοντής Μακκίδης.

Το «παρών» έδωσε και η εκλεγμένη πρόεδρος της Δ.Κ. Χρυσούπολης, Σμαρώ Σιμσιράκη, καθώς και οι εκλεγμένοι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων: Σωτήρης Δρόσος (Αγιάσματος), Στέλιος Μπαμπαλής (Ερατεινού), Χαράλαμπος Φιλιππίδης (Λεκάνης), Δημήτρης Λεπίδας (Πηγών), Δημοσθένης Δαλκαράνης (Χρυσοχωρίου), Θόδωρος Αλεξανδρόπουλος (Πέρνης).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.