Σύλληψη του διοργανωτή της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στο Ακόντισμα

0

Πριν την ώρα της τελείωσε η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης το βράδυ της Παρασκευής λόγω… ανωτέρας βίας.

Το αμφιθέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, γεγονός που δυσαρέστησε αρκετούς παρευρισκόμενους, με κάποιους μάλιστα να αποχωρούν ζητώντας το αντίτιμο του εισιτηρίου τους πίσω.

Ο πρόεδρος της στέγης πολιτισμού Νέας Καρβάλης Καπλάνης Ιωσηφίδης στο καλωσόρισμα του στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων ζήτησε από τον κόσμο να κρατάει όσο γίνεται τις αποστάσεις, σε ένα αμφιθέατρο που δεν έπεφτε καρφίτσα, προκαλώντας το γέλιο του κοινού.

Αρκετή ώρα μετά, αυτεπάγγελτα σύμφωνα με το ΑΠΕ, αστυνομικοί της Α.Δ. Καβάλας παραβρέθηκαν προκειμένου να ελέγξουν αν τηρούνται τα προβλεπόμενα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο υπεύθυνος της συναυλίας, με αποτέλεσμα λίγο μετά και το κλείσιμο της εκδήλωσης.

Ο κόσμος φώναζε “Σωκράτη, τι λες τώρα, θα μας παίζεις ως τις 4 η ώρα”, όπως συνηθίζεται, ο ίδιος είχε όλη την καλή διάθεση για κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς η εκδήλωση έληξε άδοξα, αφήνοντας δυσαρεστημένους αυτούς που παραβρέθηκαν θεωρώντας ότι θα γίνει μια συναυλία, απροβλημάτιστα, σε ένα μισογεμάτο αμφιθέατρο όπως θα έπρεπε.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.