Στην Energean ρίχνει την ευθύνη, για το νέο «ναυάγιο» της διαπραγμάτευσης, το σωματείο εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας, το οποίο εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Η Energean, κατά την προσφιλή της τακτική του εμπρός-πίσω, χθες μη δυνάμενη να διαχειριστεί την αποφασιστική στάση των εργαζομένων, παρά την πέρα από κάθε λογική, παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ, προχώρησε σε διάλογο τον οποίο παρά τις δεσμεύσεις, δεν συνέχισε την επομένη. Προφανώς, κατά την διάρκεια της νύχτας, κάποιοι άγνωστοι παράγοντες την οδήγησαν σε αλλαγή στάσης και την επαναφορά του διαλόγου στην προηγούμενη κατάσταση.

Η επιμονή της να επιβάλλει τις αποφάσεις της, που δεν στηρίζονται σε καμία διαδικασία, αλλά και σε κανένα κανόνα ασφαλείας, είναι το μείζον που την απασχολεί σε υψηλό επίπεδο μοναδικό στόχο έχει την διάλυση του σωματείου. Για μία ακόμα φορά, η πλευρά των εργαζομένων ζήτησε ξεκάθαρα αιτήματα για να αρχίσει ουσιαστικός διάλογος. Προς στιγμή, μας δημιουργήθηκε η εντύπωση, ότι μπορεί να βρεθεί κοινός τόπος, αλλά ήρθε η επομένη, για να μας διαψεύσει για μία ακόμα φορά.

Επικοινωνιακά με τα μεγαλύτερα μέσα που διαθέτει, η Energean μπορεί να κατακτήσει πολλά, αυτό όμως που δεν μπορεί να κάμψει, είναι η ενότητα και η αποφασιστικότητα των εργαζομένων. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ. ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.