Οι αγρότες και οι ενεργοί πολίτες των Τεναγών Φιλίππων κατηγορούν τον «φυτευτό» επίδοξο υποψήφιο βουλευτή «κολλητό» του αρχηγού Κυριάκου, Μακάριο Λαζαρίδη, ότι με δηλώσεις του έδειξε, ότι ταυτίζει τις απόψεις του απόλυτα με την εταιρεία ΤΑΡ και ότι στέκεται απέναντι στους αγρότες. Το θέμα είναι πως ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει πως τις ψήφους των αγροτών θέλει κι όχι του ΤΑΡ για να εκλεγεί βουλευτής της Καβάλας. Δεν καταλαβαίνει επίσης, ότι η γραμμή του κόμματος που εκπροσωπεί, είναι τελείως διαφορετική απ’ αυτήν που ο ίδιος πρεσβεύει, αφού επίσημα η Ν.Δ., τάχθηκε στο πλευρό των αγροτών και υπέρ της αλλαγής της διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Μακάριος Λαζαρίδης, βρίσκεται στην Καβάλα πολύ περισσότερο απ’ όσο στην Αθήνα και απορούμε πως προλαβαίνει τις υποχρεώσεις του ως σύμβουλος του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Πέρα απ’ αυτό, καπηλεύεται ανοιχτά τη θέση του ως σύμβουλος, προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του ως υποψήφιος βουλευτής Καβάλας, σε βάρος, βέβαια, των υπολοίπων υποψηφίων, από τους οποίους με το υποτιθέμενο «κολλητηλίκι» με τον αρχηγό, προσπαθεί να αποσπάσει ψήφους.

Και όπως μας λένε, σχεδόν ποτέ, όταν μιλάει στα χωριά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν τον αναφέρει με τον τίτλο του, παρά μόνο με το «Κυριάκος» προκειμένου να δείξει τη δύναμη της προσωπικής του σχέσης με τον αρχηγό… Έτσι όμως, δεν μαζεύει ψήφους από άλλα πολιτικά στρατόπεδα, παρά μόνο προσπαθεί να σφετεριστεί με τον τρόπο αυτό, τις ψήφους των άλλων υποψηφίων, που έτσι κι αλλιώς ανήκουν στη Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.