«Υπόλογη σε όλα τα επίπεδα είναι η Νέα Δημοκρατία, μετά τις αποκαλύψεις «γαλάζιων» αυτοδιοικητικών στελεχών, σχετικά με την «πεσμένη» γέφυρα μπροστά από το παλιό νοσοκομείο Καβάλας. Παρά την προσπάθεια των «μαρτυριάρηδων» στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και την αλαζονεία που συνεχίζουν να επιδεικνύουν, η συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, με πρωτοβουλία του κεντρικού γραφείο Τύπου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, απέδειξε, με στοιχεία, ότι η Νέα Δημοκρατία άφησε τη γέφυρα «πεσμένη» για μικροκομματικούς σκοπούς». Τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο Τύπου που απέστειλε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, έπειτα από τη συνέντευξη που έδωσαν στελέχη του, με θέμα τη ζημιά στη γέφυρα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα.

Το δελτίο Τύπου συνεχίζει: «Ο πρώην υπουργός μεταφορών και υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, αναφέρθηκε σε περιπτώσεις αντίστοιχων έργων υποδομής που κατέρρευσαν και τα οποία αποκαταστάθηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σε χρόνο dt. Δυστυχώς, για την πόλη και τους κατοίκους της, ο κύριος Μέτιος, η κυρία Τσανάκα και η τοπική ΝΟ.Δ.Ε. αρνήθηκαν τη βοήθεια της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. «για να μην μπει το έργο αποκατάστασης στο προεκλογικό πρόγραμμα του»! Εν ολίγοις, ο κύριος Σπίρτζης σημείωσε ότι, αν δεν είχαν μπλοκάρει την εξέλιξη του έργου οι «γαλάζιοι» αυτοδιοικητικοί, η Καβάλα θα μπορούσε σε λίγους μήνες να έχει και πάλι γέφυρα.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης υπενθύμισε τη σειρά των γεγονότων, μετά την κατάρρευση τμήματος της γέφυρας και την άμεση ανταπόκριση της τότε κυβέρνησης, αλλά και την τελική απροθυμία των τοπικών «γαλάζιων» αυτοδιοικητικών, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα, η γέφυρα να παραμένει ένα -κακώς εννοούμενο- αξιοθέατο.

Ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης υποδομών και μεταφορών επεσήμανε τη συνολική εικόνα που επιδεικνύει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στα έργα υποδομής και τη γενικευμένη μικροκομματική τακτική που ακολουθεί σε όλους τους τομείς.

Η Τάνια Ελευθεριάδου τόνισε ότι, πέραν των πολιτικών ευθυνών, που είναι πλέον δεδομένες μετά την παραδοχή τους, προκύπτουν ποινικού, αστικού και διοικητικού περιεχομένου ευθύνες, καθώς υπάρχει, ακόμα και σήμερα, επικείμενος κίνδυνος, λόγω της πιθανής επιδείνωσης της κατάστασης της γέφυρας. Η Νέα Δημοκρατία έχει υποχρέωση να απολογηθεί στον Καβαλιώτικο λαό. Και θα απολογηθεί, ξανά, όταν στην κυβέρνηση θα έρθει πάλι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και θα είναι εκείνος που θα ανακατασκευάσει τη γέφυρα».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.