Αρχίζουν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος σε επιλεγμένες θέσεις του οδικού δικτύου της Θάσου. Λόγω των εργασιών, θα ισχύσουν προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας των οχημάτων, που επιβάλλονται για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της αυξημένης κίνησης στο οδικό δίκτυο και της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων. Τα μέτρα θα εφαρμοστούν έως και τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στα ακόλουθα τμήματα: στην Ε.Ο. Θάσου-Λιμεναρίων στην περιοχή Ραχωνίου, στην Ε.Ο. Θάσου-Λιμεναρίων στη θέση Κοίνυρα και στην Ε.Ο. Θάσου-Λιμεναρίων στη θέση Παράδεισος.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, δεν θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά θα διεξάγεται μέσω της ελεύθερης λωρίδας στην οποία δεν πραγματοποιούνται εργασίες, σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση και τις υποδείξεις των σημαιοφόρων. Οι εργασίες δεν θα γίνονται στη διάρκεια της νύχτας.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.