Το Ωδείο «Νεάπολις» συγχαίρει τους μαθητές του και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου  Καβάλας, για το Β’ βραβείο που απέσπασαν στην κατηγορία των συνόλων στο 5ο φεστιβάλ κιθάρας Θράκης, που διεξήχθη από τις 11 έως και τις 14 Απριλίου 2018 στην Κομοτηνή. Πρόκειται για τους μαθητές: Σωτηρία Διαμαντίδου, Ανθή Ενδιάρογλου, Ελένη Λημναίου, Άννα-Μαρία Μαυρίδου, Χρήστο Μάντη, Πένυ Παπαναστασίου, Πέτρο Χίζαρη. Το Ωδείο «Νεάπολις» και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, για άλλη μία χρονιά, συντόνισε, ενορχήστρωσε και διεύθυνε ο καθηγητής κιθάρας, Αναστάσιος Δέλιος. Το α΄ βραβείο απέσπασαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι φοιτητές της κιθαριστικής Ακαδημίας της Φιλιππούπολης Βουλγαρίας.

Στις  σόλο κατηγορίες, η Άννα-Μαρία Μαυρίδου, μαθήτρια της Κατερίνας Βελισσάρη, απέσπασε το Α’ βραβείο στην κατηγορία έως 15 ετών, ενώ η Παναγιώτα-Χριστίνα Παπαναστασίου , μαθήτρια του Κων/νου Χίζαρη, απέσπασε το Β’ βραβείο στην κατηγορία έως 13 ετών. Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» συγχαίρει τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς των παιδιών για τις συνεχόμενες διακρίσεις στον καθιερωμένο θεσμό του φεστιβάλ κιθάρας Θράκης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.