Συνεχίζονται οι αιμοδοσίες στο αμφιθέατρο Π.Ε. Καβάλας

0

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 και κάθε Πέμπτη από τις 3 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 09:00 έως και 13:30 και λόγω των έκτακτων μέτρων και για όσο αυτά ισχύουν, θα πραγματοποιείται αιμοδοσία στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου στο Διοικητήριο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, προκειμένου να τηρείται προγραμματισμός των εθελοντών αιμοδοτών και να αποφεύγεται ο συνωστισμός, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν τηλεφωνικά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, με το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου στο τηλέφωνο 2513501867, προκειμένου να κλείνεται το ραντεβού για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους. Στο χώρο της αιμοδοσίας, θα παρέχονται όλα τα μέσα ατομικής προστασίας και θα τηρούνται τα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19 τόσο από τους πολίτες, όσο και από το προσωπικό. Για την αιμοδοσία, οι πολίτες μπορούν να δικαιολογούν την μετακίνηση τους, είτε με τον λόγο Β1 στην έντυπη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, είτε με μήνυμα (sms) στο 13033. Καλούνται οι εθελοντές αιμοδότες, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη, για να μη κινδυνέψει καμία ζωή.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.