Συνεχίζει απτόητος και ακλόνητος ο Σάββας στο Δήμο Νέστου

0

Ο Βαγγέλης Τσομπανόπουλος στο Δήμο Νέστου, ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, «αγωνίζεται» να «βγάλει λαβράκι» απέναντι στη διοίκηση του δημάρχου, Σάββα Μιχαηλίδη.

Προσπαθεί, δηλαδή, να βρει ένα σκάνδαλο, το οποίο θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί, για να πλήξει πολιτικά και ηθικά τους διοικούντες.

Έχει αναγάγει, λοιπόν, τη διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου σε «σημαία» και όποτε του δίνεται η ευκαιρία, καταγγέλλει τον δήμαρχο για «ρουσφέτια», που έχουν σκοπό να δημιουργήσουν έναν ισχυρό μηχανισμό εξουσίας.

Μπορεί και να έχει δίκιο, σε κάποιες περιπτώσεις, όμως ο τρόπος που το διεκδικεί δεν έχει αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Σάββας Μιχαηλίδης συνεχίζει να διοικεί απτόητος και ακλόνητος, παρά τα συνεχόμενα «πυρά» που δέχεται από την αντιπολίτευση.

Κι αυτό δείχνει, ότι διαθέτει καλή «αμυντική» τακτική, η οποία έχει επιθετικό χαρακτήρα. Όταν, δηλαδή, αρχίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τις καταγγελίες, περνάει αμέσως στην αντεπίθεση, για να τους «βάλει στη θέση» τους.

Η λαϊκή ρήση, όμως, λέει ότι: «Το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη». Ίσως, λοιπόν, ο Σάββας Μιχαηλίδης να «βρει τον μάστορά του» και να εκτεθεί, σε κάποια περίπτωση, ανεπανόρθωτα.

Προς το παρόν, φαίνεται ότι δεν προβληματίζεται από τον καταγγελτικό λόγο των πολιτικών αντιπάλων του.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια στη διοίκηση του Καλλικρατικού Δήμου Νέστου, πέρασαν «ανώδυνα» γι’ αυτόν και τη διοίκησή του.

Για να δούμε εάν έχουν την ίδια άποψη και οι δημότες στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Σάββας Μιχαηλίδης είναι το φαβορί για επανεκλογή, αλλά στις εκλογές συμβαίνουν και ανατροπές.

Τυχόν έκπληξη, όμως, θα εξαρτηθεί από τη δυναμική των αντίπαλων συνδυασμών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.