Συνεργεία του ΕΛ.Γ.Α. θα κάνουν, σύντομα, τις εκτιμήσεις των ζημιών στις καλλιέργειες καλαμποκιού, σταφυλιών, σόγιας και βιομηχανικής τομάτας στον Νομό Καβάλας

0

Με τον πρόεδρο του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.), Ανδρέα Λυκουρέντζο, συναντήθηκε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, προκειμένου να τον ενημερώσει, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, για τα σοβαρότατα προβλήματα που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία στο φυτικό κεφάλαιο του Νομού Καβάλας.

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. διαβεβαίωσε τον βουλευτή, ότι οι αναγγελίες για τις ζημιές στις καλλιέργειες καλαμποκιού, σταφυλιών, σόγιας και βιομηχανικής τομάτας, οριστικοποιήθηκαν, με τους ανταποκριτές του Οργανισμού να παραλαμβάνουν τις δηλώσεις, ενώ συνεργεία θα κάνουν σύντομα τις εκτιμήσεις. Επίσης, ο Γιάννης Πασχαλίδης έθιξε το ζήτημα της υποστελέχωσης του καταστήματος του ΕΛ.Γ.Α. στην Καβάλα και ζήτησε να ενισχυθεί με έκτακτο προσωπικό, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες λειτουργικές ανάγκες, αίτημα που έκανε δεκτό ο πρόεδρος του Οργανισμού. Ο Γιάννης Πασχαλίδης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Α. Λυκουρέντζο, για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει πάντα, καθώς και για την ικανοποίηση του αιτήματος σχετικά με την στελέχωση του καταστήματος της Καβάλας, για την εξυπηρέτηση των ντόπιων παραγωγών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.