Την συνεργασία με την ψυχολόγο, Βασιλική Χατζηδημητράκη, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», για την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης στα παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου και στους γονείς τους. Για την συνεργασία αυτή εξέδωσε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο: «Όταν οι στόχοι είναι υψηλοί, οφείλεις να τους υποστηρίζεις με τους καλύτερους. Καλωσορίζουμε την ψυχολόγο-επικοινωνιολόγο, Βασιλική Χατζηδημητράκη, στο επιστημονικό επιτελείο του Α.Ο. «Καβάλα». Βασιλική, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Α. Ο. «Καβάλα». Δεν νοείται στην δική μας σκέψη ακαδημία ποδοσφαίρου, ή οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία, που να μην έχει συνεργασία με ψυχολόγο-επικοινωνιολόγο!

Θέλουμε για τα παιδιά μας το καλύτερο δυνατό, θέλουμε να τα βοηθήσουμε να γίνουν άνθρωποι, που θα τους έχει ανάγκη κάθε κοινωνία πριν να γίνουν αθλητές και αυτό βλέπουμε καθημερινά στην κοινωνία μας, που ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί και φωνάζει για βελτίωση. Για τον λόγο αυτό, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Βασιλική Χατζηδημητράκη.

Στα δικά μας μάτια, για παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ακούσουμε από εκείνη: «Ναι μου αρέσει το πρότζεκτ σας και θέλω να συνεργαστούμε». Στο πλαίσιο αναβάθμισης των παροχών μας, κάθε αθλητής της ακαδημίας από φέτος θα έχει προνομιακή έκπτωση για την επίσκεψη στην κυρία Χατζηδημητράκη και θα μπορεί να βασίζει οποιαδήποτε θέμα προκύπτει στον επιστημονικό μας συνεργάτη. Επίσης, θα έχουμε την τιμή και την χαρά να παρευρεθεί στην ακαδημία μας, ώστε να πραγματοποιήσει σεμινάρια για παιδιά και γονείς». Εμείς επικροτούμε την συνεργασία αυτή και ευελπιστούμε πως θα «επεκταθεί», αφού στον Α.Ο.Κ. υπάρχουν ακαδημίες με παιδιά και σε άλλα αθλήματα πλην του ποδοσφαίρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.