Συνεδρίασε διαδικτυακά, η επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος Interreg V-A Greece-Bulgaria 2014-2020

0

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020, διεξήχθη διαδικτυακά η 7η συνάντηση της επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας-Βουλγαρίας Interreg V-A Greece-Bulgaria 2014-2020. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Αλέξης Πολίτης (φωτογραφία), μέλος της επιτροπής, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο. Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν αφορούσαν τα εξής:

-Οικονομικός απολογισμός του έτους 2020, για τους 5 άξονες του προγράμματος.

-Εξέλιξη του στρατηγικού σχεδιασμού του νέου προγράμματος συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας-Βουλγαρίας Interreg V-A Greece-Bulgaria 2021-2027.

-Η αναθεώρηση του τρέχοντος προγράμματος, με μεταφορά πόρων από τους άξονες 4 και 5 στον 2ο άξονα, με σκοπό την κάλυψη των υπερδεσμεύσεων, οι οποίες προέκυψαν λόγω της υλοποίησης.

-Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης των προτάσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της 6ης Πρόσκλησης. Στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα υπογραφούν και οι συμβάσεις επιχορήγησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.