Ο συνδυασμός «Συμπαράταξη Πολιτών», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας τον Άρη Βέρρο, εκφράζει τη διαμαρτυρία του, για την απαγόρευση διανομής προεκλογικού υλικού στα Κ.Α.Π.Η., από τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή». Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Ο αυταρχικός κατήφορος της διοίκησης του Δήμου Καβάλας συνεχίζεται. Μετά την απαγόρευση χρήσης δημοτικών χώρων για πολιτικές εκδηλώσεις καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, απόφαση που πάρθηκε από τη δήμαρχο κι ενώ ο νόμος είναι ξεκάθαρος στο ζήτημα αυτό, έρχεται ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της «Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης» και δημοτικός σύμβουλος, Δημοσθένης Τουλκίδης, να βάλει ένα ακόμα απαγορευτικό, αυτή τη φορά ως «παράκληση».

Συγκεκριμένα, ο κος Τουλκίδης παρακαλεί τους υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, να μη μοιράζουν κάρτες και φυλλάδια στα Κ.Α.Π.Η., για τη «διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. και την απερίσπαστη απασχόληση σε αυτά των μελών τους». Δυστυχώς, αυτός ο αυταρχικός τρόπος δείχνει το πώς αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία μέλη της διοίκησης του Δήμου. Θα πρέπει να γνωρίζει ο κος Τουλκίδης, ότι οι εποχές που η επαφή με τους δημότες και η προεκλογική δραστηριότητα θεωρούνταν κολάσιμες πράξεις, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι αδιανόητο να αποτρέπονται υποψήφιοι από το να παρεμβαίνουν σ’ ένα χώρο που ανήκει στους δημότες. Είναι απαράδεκτο, αλαζονικό και αυταρχικό, η απόφαση αυτή να τοιχοκολλάται στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. προς συμμόρφωση των υποψηφίων και των εργαζομένων των δομών. Ας ελπίσουμε, αυτή να είναι η τελευταία πράξη του δράματος που έχει διαρκέσει πέντε χρόνια».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.