Ο συνδυασμός «Ανανέωση τώρα» του Επιμελητηρίου Καβάλας απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Με αφορμή την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Καβάλας, εφόσον και φέτος δεν μας δόθηκε η δυνατότητα χαιρετισμού, ευχόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες καλή χρονιά, με ευημερία, υγεία και κέρδη. Επιπρόσθετα, ευχόμαστε το Επιμελητήριο Καβάλας να πρωταγωνιστεί στις διεκδικήσεις των επιχειρηματιών, με ικανούς ανθρώπους, που έχουν ως γνώμονα πρώτα τον θεσμό και όχι προσωπικές φιλοδοξίες. Οι τελευταίες εξελίξεις μπορεί να δικαίωσαν πλήρως τις θέσεις και τις επιλογές μας, όμως, μας λυπεί η πτώση του θεσμού και η αναξιοπιστία της διοίκησης. Ελπίζουμε σε αυτή τη χρονιά, να υπάρξουν όλες αυτές οι εξελίξεις, που θα αντιστρέψουν το κλίμα και θα αναδείξουν όλα τα ικανά στελέχη που απαρτίζουν τη διοίκηση. Διπλά συγχαρητήρια σε όλους τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν ενάντια σε όλα και σε όλους, για τους λόγους που τώρα είναι ευρέως γνωστοί. Καλή χρονιά!».

Οι εκλεγμένοι στη διοίκηση του Επιμελητηρίου με τον συνδυασμό είναι οι: Γεώργιος-Παύλος Ζησίμου, Έλσα Βακιρτζή, Αντώνης Καραγιαννίδης, Αναστάσιος Μπίλιας, Κατερίνα Νούση, Χρήστος Παπαδάκης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.