Στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος, με τίτλο: «Γνωρίζω τη γειτονιά μου, γνωρίζω την πόλη μου», συνδιοργανώνεται από τoν Δήμο Καβάλας, τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, τον σύλλογο εκπαιδευτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, συναυλία αφιερωμένη στον συνθέτη Τάσο Ιωαννίδη και στο έργο του, με τίτλο: «Λάχανα και Χάχανα». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στο πάρκο Φαλήρου Καβάλαςστις20:00 (8μ.μ.).Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Π.Ε Καβάλας.

Όπως αναφέρει ακόμα το δελτίο Τύπου, στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο ίδιος ο συνθέτης και δεκατέσσερις χορωδίες από σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, τις οποίες θα πλαισιώνουν τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Καβάλας. Οι μικροί μαθητές θα τραγουδήσουν τραγούδια από τη συλλογή «Λάχανα και Χάχανα» και απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους της Καβάλας, που θέλουν να νιώσουν, για λίγο, ξανά παιδιά. Όπως εύστοχα λέει ο δημιουργός: «Η Λαχανοχαχανοχώρα είναι μια χώρα μαγική, όλο φως και μουσική. Ας ακολουθήσουμε τους ήρωες της, γιατί μαζί τους θα τραγουδήσουμε, θα παίξουμε και θα διασκεδάσουμε όσο θέλουμε». Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γεώργιος Β. Μονεμβασίτης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.