Συναντήσεις του πρέσβη της Βενεζουέλας με αντιπεριφερειάρχη, δήμαρχο Καβάλας, πρόεδρο Τ.Ε.Ι. και εργαζομένους στην Kavala Oil

0

Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) Καβάλας, έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στην πόλη της Καβάλας τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, Φαρίντ Φερνάντεζ, ο οποίος θα μιλήσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, στις 8 το βράδυ, στο «Στέκι της Νέας Πόλης», με θέμα: «Η Λατινική Αμερική σήμερα και η εμπειρία της Βενεζουέλας».

Πριν την εκδήλωση, ο πρέσβης θα πραγματοποιήσει επαφές με τον αντιπεριφερειάρχη, τη δήμαρχο Καβάλας, τον πρόεδρο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και με τους εργαζόμενους στην Kavala Oil. Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων είναι το ακόλουθο:

10.30π.μ. Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο, στο γραφείο του.

11.00π.μ. Συνάντηση με τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, στο Δημαρχείο.

11.45π.μ. Ξενάγηση στο Μουσείο Καπνού.

12.45μ.μ. Συνάντηση με τον πρόεδρο του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ., Αθανάσιο Μητρόπουλο και επίσκεψη στα εργαστήρια του Τμήματος Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

06.00μ.μ. Συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της Kavala Oil, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Ωκεανίς».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.