Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας, είχε στο πολιτικό του γραφείο στην Καβάλα, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Νομού Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Στη διάρκεια της συνάντησης, έγινε αναλυτική συζήτηση για θέματα που έθεσαν υπόψη του βουλευτή οι εκπρόσωποι της Ένωσης Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, Μανώλης Βαλσαμάς, πρόεδρος, Νίκος Αλεξανδρίδης, αντιπρόεδρος, Νίκος Σιδερίδης, γενικός γραμματέας, Θανάσης Τσελέπης, ταμίας, Σωτήρης Κατσίνας, μέλος.

Ως σημαντικότερη προτεραιότητα επισημάνθηκαν τα θέματα της υποστελέχωσης του Λιμενικού Σώματος στο νησί της Θάσου και της στέγασης της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, που εδρεύει στην Καβάλα.

Για το ζήτημα της αναζήτησης στέγης, ο Ν. Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον Κώστα Χατζηαντωνίου, μέλος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, καθώς και με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Καβάλας, Ηλία Κιοσσέ, ο οποίος επέδωσε στον βουλευτή σχετικά έγγραφα, που έχει αποστείλει στο Υπουργείο Ναυτιλίας και άλλες εμπλεκόμενες Υπηρεσίες. Ο Ν. Παναγιωτόπουλος πρόκειται να θέσει υπόψη του υπουργού Ναυτιλίας, Φώτη Κουβέλη, τις λεπτομέρειες των θεμάτων, στη συνάντηση που θα έχουν στο γραφείο του υπουργού.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.