Συνάντηση νέου Περ/ρχη ΑΜ-Θ με Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

0

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς, συναντήθηκε την 4η Ιουλίου 2014 στην Αλεξανδρούπολη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια.

Μεταξύ άλλων , έθεσε και ζήτησε την λύση για τα εξής θέματα αρμοδιότητάς του :

Α. Της επαναλειτουργίας των Αστυνομικών Σχολών Διδυμοτείχου, Κομοτηνής και Ξάνθης, που , ενώ έκλεισαν με την διαβεβαίωση ότι αυτό έγινε προσωρινά και μετατράπηκαν σε Κέντρα Κράτησης Μεταναστών, έκτοτε η κατάσταση παγιώθηκε. Είναι θέμα πολλαπλής σημασίας για την Περιφέρεια και την κοινωνία.

Β. Της ελλιπούς λειτουργίας των συνοριακών σταθμών Νυμφαίας και Αγίου Κων/νου στα Ελληνοβουλγαρικά (Ε/Β) σύνορα, χωρίς επαρκείς κτιριακές εγκαταστάσεις και διαδικτυακή επικοινωνία, με αποτέλεσμα τους ελλιπείς ελέγχους στις εισόδους και την μετακύλιση στις τοπικές κοινωνίες σειράς αρνητικών συνεπειών.

Σχετικά ο νέος Περιφερειάρχης σχολίασε: «Η επαναλειτουργία των Σχολών είναι για μας αμετακίνητη θέση και θα την πετύχουμε».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.