• Ο Κώστας Κουνάκος παρουσίασε, την περασμένη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καβάλας, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Όμορφη Πόλη-Πρώτη Ξανά». Επίσης, παρουσίασε και τους πρώτους δέκα υποψηφίους του συνδυασμού. Μέχρι εδώ καλά.
  • Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο Στάθης Εριφυλλίδης. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας, ο Κώστας Κουνάκος ζήτησε συγνώμη από τον Στάθη, για την σκληρή κριτική που του έκανε, όταν δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας.
  • Κάποιος μου είπε, ότι η κριτική του Κ. Κουνάκου ήταν τόσο σκληρή, που σε μία συνεδρίαση ο Σταύρος Πεταλωτής, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας, άρπαξε μία κανάτα γεμάτη με νερό από το έδρανο και την πέταξε προς τον Κουνάκο!
  • Περασμένα ξεχασμένα, όμως και ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι ο Στάθης άφησε έργο στον Δήμο Καβάλας, ενώ ο Λουντοβίκ και η Δήμητρα τον οδήγησαν στην κατρακύλα.
  • Να σημειώσω ότι, ο Κ. Κουνάκος ήταν «πρωτοκλασάτο στέλεχος» της πρώτης περιόδου στη διοίκηση που άσκησε ο Λουντοβίκ, αλλά απομακρύνθηκε από την ομάδα της πλειοψηφίας. Κι αν θυμάμαι σωστά, επίσης, ήταν διεκδικητής της αρχηγίας του συνδυασμού, που δόθηκε στον Λουντοβίκ.
  • Σήμερα, ο Κ. Κουνάκος δηλώνει θαυμαστής του Λευτέρη Αθανασιάδη και θέλει να βαδίσει στα χνάρια του. Θα είναι ιεροσυλία, άραγε, να γράψω ότι επιθυμεί να γίνει ο νέος Λευτέρης Αθανασιάδης; Μάλλον ναι.
  • Περίμενα, Κώστα καρντάσι, να ζητήσεις συγνώμη από τον Στάθη, όχι επειδή η κριτική σου προς εκείνο ήταν σκληρή, αλλά γιατί ήταν άδικη. Αν θεωρείς ότι έκανες δίκαιη κα καλοπροαίρετη κριτική, δεν χρειαζόταν να ζητήσεις συγνώμη. Ο ρόλος του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας, είναι να κάνει σκληρή, αλλά δίκαιη, κριτική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.