Στο «τραπέζι της αγάπης» θα διανεμηθούν τα είδη στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

0

Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, ως εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής», για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα ειδών παντοπωλείου και βασικής υλικής συνδρομής, την Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021. Σημειώνεται ότι, η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από το «τραπέζι της αγάπης» στο ισόγειο του ιερού ναού αγίου Παύλου στην Καβάλα.

Προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή του συνωστισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (sms), για την ημέρα και ώρα που θα προσέλθουν, για να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν. Κατά την παραλαβή, οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. του αιτούντα και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο, που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής, ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.